reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
1495700122-aaaaaa.jpeg

Moje kruszynki [emoji7] serduszka pięknie bija [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane maleństwa

Dostałam skierowanie do szpitala, znowu wszystko sie przesunie [emoji52]

A co do szczęścia to nawet wcOraj widziałam bociana... trzeciego w tym miesiącu i byl nawet czarny [emoji15] ale nie trafił do mnie tylko do koleżanki [emoji29]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

No bo niestety tak długo spadającą beta może oznaczać że trzeba będzie Cię wyczyścic może jeszcze coś został w środku...i nie pozwalają tej becie opaść do końca :-(

Jutro wizyta. Nie wiem jak dożyję. Wiem, że robię najgorsze co może być-ryje w Internecie. Tracę nadzieję [emoji45]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

To jest coś czego Ci nie wolno. NIE WOLNO CI TRACIĆ NADZIEJII!!!!!!!! Musisz się trzymać i zobaczysz wszystko będzie dobrze :-)

Mnie jutro czekaja badania progesteronu i zobaczymy czy zastrzyki domięśniowe z Agolutinu mnie jeszcze ominą czy tez nie... W dzień transferu progesteron miałam coś ponad 200 i kazali mi wszystkie progesterynowe odstawić oprócz Lutinusu. Najgorsze że domieśniowo to mi mąż juz nie zrobi a nie mogę iść do POZ u nas bo to za mała miejscowość i wszyscy sie znają. Szybko by sie rozeszlo skad mam skierowanie i co to za klinika... Robiłyście takie zastrzyki gdzieś poza swoim POZ-em?

Dostałam skierowanie do szpitala, znowu wszystko sie przesunie [emoji52]

A co do szczęścia to nawet wcOraj widziałam bociana... trzeciego w tym miesiącu i byl nawet czarny [emoji15] ale nie trafił do mnie tylko do koleżanki [emoji29]

Może i dobrze kochana ze szpital bo ta utrzymująca se beta od miesiąca jest niepokojąca. Masz mądrego i odpowiedzialnego lekarza. Dawaj znać na bieżąco jak się czujesz

[emoji127] 28.10.2017

Beta prawie nie drgnęła po miesiącu i muszę mieć zabieg [emoji17]mówił o łyżeczkowaniu ale moze jakos łagodniej mnie potraktują ...

Trzymaj się dzielnie. Oby obyło się bez. Jesteśmy z Tobą wszystkie. Trzymaj się!

reklama
Do góry