Ewelina125
Fanka BB :)
Agniesia P
Nie będziesz sama, ja też będę miała transfer czerwiec - lipiec.
Nie będziesz sama, ja też będę miała transfer czerwiec - lipiec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BetaBeta Lolitka!!!!
Ciesze się że nie jestem na polu bitwy sama, teraz na pewno damy radę. Trzymam za Was mocno kciuki!
Hej Dziewczyny,
Melduję się z pierwszą porażką...
Zaczęłam wczoraj krótki protokół z antagonistą: wczoraj (2dc) 1/2 tabl. Clo a od dziś zastrzyki: Gonal 150j. i Menopur 75 j.
Miałam sobie sama podać...i nic z tego. Musiałam pojechać do kliniki. Siedzielismy z mężem nad moim brzuchem ale nikt nie dał rady wbić mi tej cholernej igły... Ja w płacz, mąż panika... No i będę zasuwać do kliniki co rano na te zastrzyki bo nie jestem w stanie sobie poradzić z własną psychiką... Blokada i koniec, nie wbiję sobie tej strzykawki sama...
Powiedzcie, same sobie podajecie leki? czuję się idiotycznie, bo większośc dziewczyn sobie radzi a ja w ryk i koniec, nie poradzę...
Dobra wiadomość: powtórzyłam wczoraj FSH i mam pięką 6!!!! Przy AMH =1 i wcześniej FSH bardzo wysokim (okazało się że zawyżały torbielki). Czyli coś tam moje jajniki jeszcze dadzą radę wyprodukować mam nadzieję
Ktoś tu się wpisał z obiżoną rezerwą jajnikową i cudnym maluchem na zdjęciu- jakie to budujące- dzięki!!!
Trzymam za was kciuki i bądzie dzielniejsze niż ja...
BetaBeta Lolitka!!!!
Ciesze się że nie jestem na polu bitwy sama, teraz na pewno damy radę. Trzymam za Was mocno kciuki!
Hej Dziewczyny,
Melduję się z pierwszą porażką...
Zaczęłam wczoraj krótki protokół z antagonistą: wczoraj (2dc) 1/2 tabl. Clo a od dziś zastrzyki: Gonal 150j. i Menopur 75 j.
Miałam sobie sama podać...i nic z tego. Musiałam pojechać do kliniki. Siedzielismy z mężem nad moim brzuchem ale nikt nie dał rady wbić mi tej cholernej igły... Ja w płacz, mąż panika... No i będę zasuwać do kliniki co rano na te zastrzyki bo nie jestem w stanie sobie poradzić z własną psychiką... Blokada i koniec, nie wbiję sobie tej strzykawki sama...
Powiedzcie, same sobie podajecie leki? czuję się idiotycznie, bo większośc dziewczyn sobie radzi a ja w ryk i koniec, nie poradzę...
Dobra wiadomość: powtórzyłam wczoraj FSH i mam pięką 6!!!! Przy AMH =1 i wcześniej FSH bardzo wysokim (okazało się że zawyżały torbielki). Czyli coś tam moje jajniki jeszcze dadzą radę wyprodukować mam nadzieję
Ktoś tu się wpisał z obiżoną rezerwą jajnikową i cudnym maluchem na zdjęciu- jakie to budujące- dzięki!!!
Trzymam za was kciuki i bądzie dzielniejsze niż ja...
To jeszcze raz Witam Wszystkich
Baśka, Beta, Lolotka - trzymam mocno kciuki, na pewno się uda, nie może być inaczej!!!!!!!
Byłam wczoraj na pierwszym usg - dwie małe kropeczki widziałałam!!!!! Jestem wniebowzięta Oby tylko się dobrze rozwijały!
Dziękuję wszystkim, którzy dodawali mi otuchy....DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY!!!!!
to jeszcze raz witam wszystkich
baśka, beta, lolotka - trzymam mocno kciuki, na pewno się uda, nie może być inaczej!!!!!!!
Byłam wczoraj na pierwszym usg - dwie małe kropeczki widziałałam!!!!! Jestem wniebowzięta oby tylko się dobrze rozwijały!
dziękuję wszystkim, którzy dodawali mi otuchy....dziękuję dziewczyny!!!!!