reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
HEJ DZIEWCZYNY :-)

Wiem, długo się nie odzywałam, miałam wirusa w kompie, a potem siedziałam jak na szpilkach i wolałam nie zaglądać do internetu, tylko się odprężyć i wszystko wygląda na to że się udało........
Choć, wolę być jeszcze z tym ostrożna.... Dla przypomnienia ;) 27 marca odbył się transfer 2 zarodków, 4 kwietnia zrobiłam test ciążowy i od razu wyszły 2 kreski, następnie 6 kwietnia HCG i wynik 465!!!
Wszystko na dobrej drodze i oby tak dalej :)

Pozdrawiam Was gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daj znac jak bedziesz wiedziala czy masz dwa czy jednego maluszka!! super!!! to jeszcze w tym roku sie zalapiesz!!!
trzymam kciuki za reszte!!!!!!!!!!

Hej dziewczyny

kurcze,,, ale wam fajnie, zazdroszczę tym wszystkim które mają dwie kreski-gratulacje- i tym którym zaczynają już i wiedzą mniej więcej kiedy będzie transfer......

A ja bidulka połykam dopiero anty.......i 26.04 idę na usg...

Pozdrawiam

HEJ DZIEWCZYNY :-)

Wiem, długo się nie odzywałam, miałam wirusa w kompie, a potem siedziałam jak na szpilkach i wolałam nie zaglądać do internetu, tylko się odprężyć i wszystko wygląda na to że się udało........
Choć, wolę być jeszcze z tym ostrożna.... Dla przypomnienia ;) 27 marca odbył się transfer 2 zarodków, 4 kwietnia zrobiłam test ciążowy i od razu wyszły 2 kreski, następnie 6 kwietnia HCG i wynik 465!!!
Wszystko na dobrej drodze i oby tak dalej :)

Pozdrawiam Was gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunsine mega gratulacje:-):-):-)teraz będzie już tylko lepiej:tak:
Za całą resztę staraczek też trzymamy kciuki:tak:
U nas jakoś leci staram się sporo czasu spędzać na dworzu żeby dotleniać siebie i maleństwo jutro mam USG i już się nie moge doczekać jak zobacze nasze coraz większe cudo:tak:
Pozdrawiam wszystkie babyboomki;-)

BetaBeta Lolitka!!!!
Ciesze się że nie jestem na polu bitwy sama, teraz na pewno damy radę. Trzymam za Was mocno kciuki!

Sunsine!
Ogromne gratulacje!

Czyli na czerwiec - lipiec zostanę sama :-( Ale mam nadzieję, że będziecie przesyłać mi wiruski, jak już będziecie miały swoje fasolinki w brzuchach ;-)

reklama
Do góry