reklama
kahaaa
Fanka BB :)
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HEJ DZIEWCZYNY :-)
Wiem, długo się nie odzywałam, miałam wirusa w kompie, a potem siedziałam jak na szpilkach i wolałam nie zaglądać do internetu, tylko się odprężyć i wszystko wygląda na to że się udało........
Choć, wolę być jeszcze z tym ostrożna.... Dla przypomnienia 27 marca odbył się transfer 2 zarodków, 4 kwietnia zrobiłam test ciążowy i od razu wyszły 2 kreski, następnie 6 kwietnia HCG i wynik 465!!!
Wszystko na dobrej drodze i oby tak dalej
Pozdrawiam Was gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daj znac jak bedziesz wiedziala czy masz dwa czy jednego maluszka!! super!!! to jeszcze w tym roku sie zalapiesz!!!
trzymam kciuki za reszte!!!!!!!!!!
matylda1980
Hej dziewczyny
kurcze,,, ale wam fajnie, zazdroszczę tym wszystkim które mają dwie kreski-gratulacje- i tym którym zaczynają już i wiedzą mniej więcej kiedy będzie transfer......
A ja bidulka połykam dopiero anty.......i 26.04 idę na usg...
Pozdrawiam
kurcze,,, ale wam fajnie, zazdroszczę tym wszystkim które mają dwie kreski-gratulacje- i tym którym zaczynają już i wiedzą mniej więcej kiedy będzie transfer......
A ja bidulka połykam dopiero anty.......i 26.04 idę na usg...
Pozdrawiam
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Matylda
toc ja tez dopiero 21go ide na scana wiec spoko jest.. wiele nas co w niemal jednym czasie bedzie na stymulce itd
toc ja tez dopiero 21go ide na scana wiec spoko jest.. wiele nas co w niemal jednym czasie bedzie na stymulce itd
Aga27 hope
HEJ DZIEWCZYNY :-)
Wiem, długo się nie odzywałam, miałam wirusa w kompie, a potem siedziałam jak na szpilkach i wolałam nie zaglądać do internetu, tylko się odprężyć i wszystko wygląda na to że się udało........
Choć, wolę być jeszcze z tym ostrożna.... Dla przypomnienia 27 marca odbył się transfer 2 zarodków, 4 kwietnia zrobiłam test ciążowy i od razu wyszły 2 kreski, następnie 6 kwietnia HCG i wynik 465!!!
Wszystko na dobrej drodze i oby tak dalej
Pozdrawiam Was gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunsine mega gratulacje:-):-):-)teraz będzie już tylko lepiej
Za całą resztę staraczek też trzymamy kciuki
U nas jakoś leci staram się sporo czasu spędzać na dworzu żeby dotleniać siebie i maleństwo jutro mam USG i już się nie moge doczekać jak zobacze nasze coraz większe cudo
Pozdrawiam wszystkie babyboomki;-)
Hi Danusia,
w której klinice sie leczysz?Ja tez Wawa, jutro mam zaczac krotki protokol w Novum.
lecze sie tam gdzie ty ,
lolitka200
no to sie nas nazbieralo z kwiecien i maj.... bedzie kilka fasolek na forum cos czuje w kosciach
reklama
lolitka200
Agniesia
sie i na lipiec uzbiera....spokojowo - sama nie bedziesz kochana
sie i na lipiec uzbiera....spokojowo - sama nie bedziesz kochana
Podziel się: