reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Siemka dzewczynki :tak:Witam po powrocie ze świątecznych wojaży:tak:
Specjalne powitania dla nowych forumowiczek:-)To forum to super sprawa wiec cieszcie się ze do nas dołączyłyście;-)
Ja dzisiaj czuje się marnie , mdli rano pawik brak apetytu:-(
LOlitko możesz mi odstąpić troszkę swojej chęci na jedzonko bo ja jej niestety nie mam, ztego co nadrobiłam zaległości wczytaniu widzę że twoje samopoczucie ma się dobrze i oby to się nie zmieniało:tak:
Marcheweczko przykro mi trzymam kciuki żeby torbielka szybko znikneła
Baśka1 z tego co wiem to dupek czesto sprawia że okresik się opóżnia mi jak brałam raz sie spóżnił 7czy 8dni wiec może się nie stresuj wstręciucha jak ma przyjść to przylezie
IWET Mega gratulacje teraz będzie już tylko lepiej trzymamy kciuki z naszym bąbelkiem za kolejne wasze miesiące
dobra zmykam bo sen mnie morzy udanego wieczorku

reklama
dziewczyny

to jest normalnie straszna tragedia..... az mnie zatkalo z tego wszystkiego. kaczynski, i szefowie IPN, banku i te rodziny ofiar....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

132 ofiary :((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ostatnia edycja:
Witam , jestem nową podejmującą starania o maleństwo metoda in vitro, trochę się tego wszystkiego obawiam , ale kto nie ryzykuje , ten nic nie ma . Staramy sie z mężem od 3 lat i nic .... w maju 2008r miałam laparoskopię stwierdzono endometriozę , pózniej PCO, mialam róznież 4 nieude inseminacje w szpitalu na koszt NFZ ( stwierdzam, że to była strata czasu ) , niestety wyniki męża też nie są za dobre :( , moje przygotowania zaczeły się od ( mam długi protokół) :
3 dc- 20 dc cilest -
od 21 dc diphelerine 0,1 (przpisano mi 21 apułek)
encorton 1,5 tabletki dziennie
bromergon- mam problemy z prolaktyną
@ dostałam 3 dnia po odstawieniu cilest
pojawić mam się na wizycie między 19.04.a 22.04 (14- 17 dc. z diphelerine)
jak długo będę musiała czekać na punkcję? czy to nie wypadnie w majówkę ???

Danusia

Witaj
Troche sie pogubila w tym Twoim opisie. Zaczela brac juz jakies gonadropiny? Bo wsio piszesz o dc, ale jak nie wiemy ktory to dzien kalendarzowy to nic powiedziec nie mozna. Od kiedy bierzesz/bralas diphe?

Witajcie!
Strasznie się cieszę bo mam już @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura, czekałam tak długo. Od piątku zaczynam stymulkę Puregonem. W następnym tygodniu wizyta i USG. Trzymajcie kciuki za moje jajniki. Strasznie liczę na szansę ........

reklama
HEJ DZIEWCZYNY :-)

Wiem, długo się nie odzywałam, miałam wirusa w kompie, a potem siedziałam jak na szpilkach i wolałam nie zaglądać do internetu, tylko się odprężyć i wszystko wygląda na to że się udało........
Choć, wolę być jeszcze z tym ostrożna.... Dla przypomnienia ;) 27 marca odbył się transfer 2 zarodków, 4 kwietnia zrobiłam test ciążowy i od razu wyszły 2 kreski, następnie 6 kwietnia HCG i wynik 465!!!
Wszystko na dobrej drodze i oby tak dalej :)

Pozdrawiam Was gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry