reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez chce mieć taką mocną stronę [emoji16][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daj spokój.

Mialam byc na diecie a ja dzis zezarlam:
6 malych kanapeczek.z serkiem i pomidorkiem, 2 talerze pomidorowy, ziemniaki.z pulpetami i surowka, 6wafli, kostke czekolady, ukradlam ojcu troche chipsow i wlasnie.wciagnelam talerz rosolu... i zastanawiam sie na jak dlugo.starczy. a to dopiero.11tc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Aniu za info. Właśnie musze sie lekami obstawiać przynajmniej do polowy lipca o ile sie uda[emoji4] . Mam nadzieje ze u ciebie wszysko dobrze i bez problemowo.
Dzieki, okaże się we wtorek.
Obstaw się lekami , A przynajmniej miej recepty na leki do 12tyg, to W razie potrzeby ktoś w Pl Ci wykupi i wyśle. W gp są oczywiście zdziwieni, że biorę to wszystko, midwife tez. ..

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Daj spokój.

Mialam byc na diecie a ja dzis zezarlam:
6 malych kanapeczek.z serkiem i pomidorkiem, 2 talerze pomidorowy, ziemniaki.z pulpetami i surowka, 6wafli, kostke czekolady, ukradlam ojcu troche chipsow i wlasnie.wciagnelam talerz rosolu... i zastanawiam sie na jak dlugo.starczy. a to dopiero.11tc.

Hahah No rzeczywiście masz wyniki [emoji7][emoji7] ale super!!! Tak bardzo bym już tak chciała. Mogę tyć! Z każdej strony! [emoji7]

Witajcie Kobiety :-) Jestem tu nowa, a trafiłam do Was bo szukałam info o samopoczuciu po transferze. Czytam Wasze historie pełne emocji i zapragnelam byc częścią tej grupy. Moze i ja swoim doświadczeniem komus pomoge a i mnie wsparcie sie przyda w tych stesujacych dniach oczekiwania na wynik bety.
Wczoraj byl transfer 5 dniowej blastki, moje pierwsze podejście, ale nie pierwsza ciąża. Wszystkie naturalne do tej pory bez powodzenia. Trzy poronienia we wczesnym stadium i jedna ectopic.
Zostaly jeszcze dwa Mrozaczki.
Leżę teraz i panikuje, bo pobolewa mnie brzuch, raczej po bokach niż na srodku i ciągnie.
Bete, wg wskazan mam zrobić 27.5. Pozdrawiam Was ciepło Kobietki.;-) ;)

Hej [emoji8] ja tez wczoraj transfer i tez pobolewa mnie brzuch, jest wzdety. Boje się hiperki. Ale dziewczyny twierdzą, że to byłby dobry znak [emoji38] także sama już nie wiem. Wiem, że trzeba myśleć pozytywnie i to robię [emoji38]

Hej [emoji8] ja tez wczoraj transfer i tez pobolewa mnie brzuch, jest wzdety. Boje się hiperki. Ale dziewczyny twierdzą, że to byłby dobry znak [emoji38] także sama już nie wiem. Wiem, że trzeba myśleć pozytywnie i to robię [emoji38]

Hiperka sama.w sobie nie jest ani zlym ani dobrym znakiem. Bywa ciezka, czego.ci nie zycze. Ale jesli masz hiperke i uda.ci sie zajsc.w.ciazw to przejdziesz ja ciezej niz bez Ciazy bo hormony ja poteguja. Dlatego Pixie zyczyla ci wiekszej niz mniejszej, bo pomimo niedogodnosci bycie w ciazy daje nadzieje. Na ciaze hiperka nie ma wplywu, ale twoje samopoczucie a.i owszem, wiec kontroluj.

reklama

Ja miałam transfer odroczony, na sztucznym cyklu więc to chyba inna sytuacja. Ale i tak do wyników badań trzeba mieć nadzieję :-)

Do góry