Dobry czlowiek.z tego twojego meza !
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Meeega dobry! [emoji7][emoji7][emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry czlowiek.z tego twojego meza !
Grunt ro znac swoje "mocne strony".
Np u mnie mocna strona robi sie brzuch - glownie w ta strone tyje
Daj spokój.
Dzieki, okaże się we wtorek.Dziekuje Aniu za info. Właśnie musze sie lekami obstawiać przynajmniej do polowy lipca o ile sie uda[emoji4] . Mam nadzieje ze u ciebie wszysko dobrze i bez problemowo.
Daj spokój.
Mialam byc na diecie a ja dzis zezarlam:
6 malych kanapeczek.z serkiem i pomidorkiem, 2 talerze pomidorowy, ziemniaki.z pulpetami i surowka, 6wafli, kostke czekolady, ukradlam ojcu troche chipsow i wlasnie.wciagnelam talerz rosolu... i zastanawiam sie na jak dlugo.starczy. a to dopiero.11tc.
Witajcie Kobiety :-) Jestem tu nowa, a trafiłam do Was bo szukałam info o samopoczuciu po transferze. Czytam Wasze historie pełne emocji i zapragnelam byc częścią tej grupy. Moze i ja swoim doświadczeniem komus pomoge a i mnie wsparcie sie przyda w tych stesujacych dniach oczekiwania na wynik bety.
Wczoraj byl transfer 5 dniowej blastki, moje pierwsze podejście, ale nie pierwsza ciąża. Wszystkie naturalne do tej pory bez powodzenia. Trzy poronienia we wczesnym stadium i jedna ectopic.
Zostaly jeszcze dwa Mrozaczki.
Leżę teraz i panikuje, bo pobolewa mnie brzuch, raczej po bokach niż na srodku i ciągnie.
Bete, wg wskazan mam zrobić 27.5. Pozdrawiam Was ciepło Kobietki.
MaryLoo jesli nas podczytujesz, wiesz ze mamy kalendarz.
Hiperka sama.w sobie nie jest ani zlym ani dobrym znakiem. Bywa ciezka, czego.ci nie zycze. Ale jesli masz hiperke i uda.ci sie zajsc.w.ciazw to przejdziesz ja ciezej niz bez Ciazy bo hormony ja poteguja. Dlatego Pixie zyczyla ci wiekszej niz mniejszej, bo pomimo niedogodnosci bycie w ciazy daje nadzieje. Na ciaze hiperka nie ma wplywu, ale twoje samopoczucie a.i owszem, wiec kontroluj.Hej [emoji8] ja tez wczoraj transfer i tez pobolewa mnie brzuch, jest wzdety. Boje się hiperki. Ale dziewczyny twierdzą, że to byłby dobry znak [emoji38] także sama już nie wiem. Wiem, że trzeba myśleć pozytywnie i to robię [emoji38]
Ja miałam transfer odroczony, na sztucznym cyklu więc to chyba inna sytuacja. Ale i tak do wyników badań trzeba mieć nadzieję :-)Hej [emoji8] ja tez wczoraj transfer i tez pobolewa mnie brzuch, jest wzdety. Boje się hiperki. Ale dziewczyny twierdzą, że to byłby dobry znak [emoji38] także sama już nie wiem. Wiem, że trzeba myśleć pozytywnie i to robię [emoji38]