czekaj cierpliwie ja też zawsze czekam tak jak kazali. Niech maleństwo wgryza się tam w Ciebie
[emoji1307][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekaj cierpliwie ja też zawsze czekam tak jak kazali. Niech maleństwo wgryza się tam w Ciebie
Podziwiam Twoją mocną stronę - moją mocną stroną jest dręczenie się myślami, także dla mnie im szybciej tym lepiej, nie lubię żyć złudną nadzieja, jeżeli nie ma nic co może ją dać...Nieeee - czekam cierpliwie - to moja mocna strona [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Yhy... kto to widział 15 dni na bete czekać.. . [emoji6] Jeśli wytrzymasz to będziesz chyba pierwszą taką na forum [emoji4]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE][/QUOTE]Ja mam dupka od 16dc przez 10 dni i mam nadzieje do 5 dni po odstawieniu dostać okres, ale to sie dopiero okaże..
Strasznie mi przykro [emoji17]
Niestety bardzo dobrze wiem co czujesz, ale u mnie to sie strasznie ciągnęło...( jeśli chcesz możesz prześledzić moje wpisy) AniaCh ma racje,ze lepiej teraz, bo pózniej to nie wiem czy w ogóle dałabym radę sie ogarnąć. Jeśli chcesz napisz na priv bo niestety wydaje nam sie ,E juz niby wszystko jest ok ale pózniej wszystko wychodzi w najmniej oczekiwanym momencie [emoji17]....
Ja udawałam mega grypę [emoji12] jak miałam hiperke ale do szpitala nie poszłam
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Wszystkie leki mam z pl. Poprzednim razem lekarz w polskiej klinice przepisał mi Utrogestan, zostało dużo więc wykorzystalam to tym.razem, jak mi zabrakło to dostałam od niego też zamiennik estrofemu, taki na 'p' dostępny też w pl. Zastrzyki mam z Pl. Prolutexu tu podobno nie ma , a clexane jest chyba nawet sporo drozszy, więc się nie opłaca .Aniu a czy te zastrzyki masz z pl przywiezione czy od GB nie będzie problemu ich uzyskac?
No ja czekałam 13 tyle ile kazali w kliniceYhy... kto to widział 15 dni na bete czekać.. . [emoji6] Jeśli wytrzymasz to będziesz chyba pierwszą taką na forum [emoji4]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE][/QUOTE]Strasznie mi przykro [emoji17]
Niestety bardzo dobrze wiem co czujesz, ale u mnie to sie strasznie ciągnęło...( jeśli chcesz możesz prześledzić moje wpisy) AniaCh ma racje,ze lepiej teraz, bo pózniej to nie wiem czy w ogóle dałabym radę sie ogarnąć. Jeśli chcesz napisz na priv bo niestety wydaje nam sie ,E juz niby wszystko jest ok ale pózniej wszystko wychodzi w najmniej oczekiwanym momencie [emoji17]....
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Zupełnie na luzie chyba się nie da. To nie zmiana lakieru na paznokciach tylko nasze marzenia o dziecku o rodzicielstwie. Moi najbliżsi wiedzieli o wszystkim. Potrzebowałam ich wsparcia, nie dręczyli mnie i męża telefonami, pytaniami, po prostu byliDziewczyny mam pytanie, przepraszam jeżeli się powtarzam i takie już tu było.
Czy mówicie swoim najbliższym dokładnie kiedy podchodzicie np do punkcji czy transferu? Czy raczej nikomu o tym nie mówicie?
Ja strasznie nastawiłam się na ten pierwszy raz... byłam niemal pewna,że się uda i najbliżsi o tym wiedzieli, dokładnie kiedy transfer i kiedy później testuję. Tym razem zamierzam chyba zupełnie nikomu nie mówić, staram się podejść tym razem bardziej na luzie, bo większość z Was piszę, że to pomaga, ale nie wiem czy dam rade. Jak można na luzie przeżyć tak ważne wydarzenie? Jak unikać później stresu...? Trudna to sprawa
To jesteś jedna z bardzo nielicznych, ale z pierwszą beta 15dpt to chyba jeszcze się nie spotkałam wytrzymałe dziewuchy z Was!No ja czekałam 13 tyle ile kazali w klinice