reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja dokładnie tak samo. Wiec tez tak chyba zrobię. A po transferze zostawalyscie w domu? Bo ja mam ten brzuch wzdęty i zastanawiam się czy gdzieś wychodzić, czy sobie darować ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie transfer był w czwartek w piątek wzięłam wolne i w poniedziałek do pracy . Prowadziłam normalny tryb życia . Tylko po transferze wracałam na leżąco 120 km ale to dlatego że wiozly mnie dwie kumpele i nie miałam wyjścia :sorry:

reklama
U mnie transfer był w czwartek w piątek wzięłam wolne i w poniedziałek do pracy . Prowadziłam normalny tryb życia . Tylko po transferze wracałam na leżąco 120 km ale to dlatego że wiozly mnie dwie kumpele i nie miałam wyjścia :sorry:

No ja wracała 300 km ‍♀️[emoji1381] ale tylko 200 byłam w stanie przeleżeć. Potem już siedziałam. Zobaczymy jaki to ma wpływ ... dr Wojewódzki był za tym żeby zostać, ale nie miałam z kim zostawić moich psiaków najkochańszych [emoji57]

Otóż to... żadne współczucia, ja powiem szczerze też ograniczylam niektóre kontakty i przebywam z ludźmi którzy dają mi moc i pozytywną energię, którzy nie dręczą mnie pytaniami, śmieją się i płaczą razem ze mną;) krąg się zawęził ,ale i dobrze, mam więcej czasu dla siebie, którego i tak mało;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez nikt nie wie. Boje się tylko, że jak mnie złapie teraz hiperstymulacja i wyląduje w szpitalu to się wyda [emoji57] tak to nie chce mówić do końca trzeciego moesiaca, bo same wiemy ile sie może wydarzyć. A nie zniosę współczucia i głupich pytań :(

A mam pytanie czy tez ci siniak wychodzi bo wczoraj zrobilam pierwszy zastrzyk a dzis wylazl siniak i jak tak to co to będzie później [emoji53]
Ja tez do tej pory miałam dwa zastrzyki Prolutex i Clexan. Kończę właśnie Prolutex. Brzuch bywał obolaly cały, bo po jednym robiły się gulki a po drugim siniaki, ale chyba się wprawilam, bo teraz siniaczki małe i gulek mniej, albo brzuch się przyzwyczail.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nieeee - czekam cierpliwie - to moja mocna strona [emoji16]

Yhy... kto to widział 15 dni na bete czekać.. . [emoji6] Jeśli wytrzymasz to będziesz chyba pierwszą taką na forum [emoji4]

Mam pytanie do tych dziewczyn, które brały luteinę na wywołanie miesiączki. Od którego dnia cyklu? I czy to był duphaston czy luteina? I jak długo trzeba ją brać? Miałam dzisiaj sono hsg i wyszło, że jednak to nie polip...uffff....Teraz muszę czekać na kolejny okres, a ten może być za 2,3 lub 4 tygodnie. U mnie niestety nie wiadomo. Moja klinika zamyka się w lipcu na miesiąc i chciałabym jeszcze zdążyć przed. Kiedyś brałam duphaston na wywołanie, ale po odstawieniu czekałam 2 tygodnie, więc teraz muszę spróbować chyba czegoś innego.

Ja mam dupka od 16dc przez 10 dni i mam nadzieje do 5 dni po odstawieniu dostać okres, ale to sie dopiero okaże..

Podobno nadzieja umiera ostatnia....Ale moja właśnie odeszla...niedawno znów byłam na wizycie bo niestety pojawiło się obfite krwawienie i niestety poronilam ;-( 7 tydzień ... nie życzę nikomu tego okropnego widoku i uczucia ...strasznie się czuję ;-(

Strasznie mi przykro [emoji17]
Niestety bardzo dobrze wiem co czujesz, ale u mnie to sie strasznie ciągnęło...( jeśli chcesz możesz prześledzić moje wpisy) AniaCh ma racje,ze lepiej teraz, bo pózniej to nie wiem czy w ogóle dałabym radę sie ogarnąć. Jeśli chcesz napisz na priv bo niestety wydaje nam sie ,E juz niby wszystko jest ok ale pózniej wszystko wychodzi w najmniej oczekiwanym momencie [emoji17]....

U mnie tez nikt nie wie. Boje się tylko, że jak mnie złapie teraz hiperstymulacja i wyląduje w szpitalu to się wyda [emoji57] tak to nie chce mówić do końca trzeciego moesiaca, bo same wiemy ile sie może wydarzyć. A nie zniosę współczucia i głupich pytań :(

Ja udawałam mega grypę [emoji12] jak miałam hiperke ale do szpitala nie poszłam

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"[/QUOTE][/QUOTE]

Ja tez do tej pory miałam dwa zastrzyki Prolutex i Clexan. Kończę właśnie Prolutex. Brzuch bywał obolaly cały, bo po jednym robiły się gulki a po drugim siniaki, ale chyba się wprawilam, bo teraz siniaczki małe i gulek mniej, albo brzuch się przyzwyczail.

Aniu a czy te zastrzyki masz z pl przywiezione czy od GB nie będzie problemu ich uzyskac?

reklama
Popieram :) by nic nie mówić.
Ja wstępnie mówiłam mamie, siostrze i szwagierce że będziemy podchodzić do ivf bo 4 iui się nie powiodły. Ale jeśli już wystaruje to nie mam ochoty nikomu nic mówić kiedy co będę miała po kolei zwłaszcza, po słowach mojej mamy: "jesteś tego pewna? A tylko pieniądze stracicie i będziesz rozpaczać bo co zrobisz jak się nie uda" - takie słowa zabolały bo to tak jakby w nas nie wierzyła i za takie słowa to dziękuję bardzo... Nie powiem rodzinie a tym bardziej znajomym nawet kiedy zacznę. Nie potrzebuje współczucia tylko poparcia i wiary że jednak się uda...
Nieeee - czekam cierpliwie - to moja mocna strona [emoji16]

czekaj cierpliwie :) ja też zawsze czekam tak jak kazali. Niech maleństwo wgryza się tam w Ciebie

Do góry