reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Heh - No póki co takie mam nastawienie. Ale powiem Ci, że chyba dlatego, że boje się wyniku. I wole później niż wcześniej. Mój mąż taki jest szczęśliwy. Próbuje go przygotować na różne sytuacje, ale widzę ze już oszalał z radości [emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe Ja tam Ci życzę MEGA hiperke [emoji12] bo Ciąża ja nakręca

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
A ja dalej bije sie z myślami. Raz myśle,ze powiem a zaraz,ze moze lepiej nie...

Wiesz kochana, powiedzieć zawsze zdążysz. Jak juz nie wytrzymasz ciśnienia i będziesz chciała się wygadac to może będzie to najbardziej odpowiedni moment

[emoji127] 28.10.2017

Dokładnie, ja myślałam ,ze moze koło 15 dc będę mieć a w 10dc endomondo [emoji12] miało juz 10 mm
Miałam na sztucznym [emoji6]

Tez szłam na sztucznym i transfer odbył się 17 dc

[emoji127] 28.10.2017

U mnie był w 13 dc ale to idzie naprawdę indywidualnie i w zależy jak organizm na leki zareaguje [emoji846]

Ja własnie liczyłam i u mnie transfer był w 21 dc, także to na prawdę indywidualna sprawa :) Pixie co tam u Ciebie? :) super że niedługo przytulisz kropeczki, zabierasz jedna czy może blizniaki?

Dziewczyny pytanko bo zielona jestem w temacie , jutro mam transfer i dr kazał mi zrobić progesteron dzisiaj wyszło 18,70 ng/ml . Czy może ktoś podpowiedzieć jakie są normy ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja własnie liczyłam i u mnie transfer był w 21 dc, także to na prawdę indywidualna sprawa :) Pixie co tam u Ciebie? :) super że niedługo przytulisz kropeczki, zabierasz jedna czy może blizniaki?

Bardzo chciałam bliźnięta ale zostały nam 2 mrozaczki i chyba wole mieć jednego w zapasie. Psychicznie bedzie mi lżej wiedząc ,ze jeszcze mam jedna próbę [emoji6] Lepiej Ty pisz co u Was jakieś dolegliwości, brzusio duży?

reklama
Do góry