reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja olalam prace i poszłam na l4 jeszcze przed transferem żeby ograniczyć stres, a następnie po pozytywnej becie od razu zwolnienie ciążowe

[emoji127] 28.10.2017
Ja rez tak mialam od wlasciwej stymulacji l4 spokoj bez urzerania bez stresu. Teraz tez zamierzam tak zrobic co prawda w 5 dniu stymulacji bo nie bede sciagac kolezanki z urlopu :)

.

Haha , to u mnie kawa smakowała jak i teraz ale wiadomo ograniczyłam do jednej na dzień bądź na 2 dni. Co do słodyczy zawsze miałam słabość :rofl:
A ja jestem zaskoczona jak łatwo przestałam pić kawę i herbatę. Myślałam, że będzie mi brakowało, że będą bóle głowy a tu a ok :). Co do słodyczy też byłam ogroooomnym łasuchem a teraz hormony coś ze mną porobiły i teraz bardziej wolę słone rzeczy ;). I mam schizę na ziemniaki i zupy :). Ziemniaki to jeszcze niedawno potrafiłam dwa razy dziennie jeść i sobie nawet na kolację odgrzewać - takie młode z koperkiem i masłem - mniam!

reklama
Do góry