adansonia
Fanka BB :)
SLICZNY maluszek gratulacjeMam już 2,70 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SLICZNY maluszek gratulacjeMam już 2,70 cm
Gwarancja zarodków jest tylko wtedy jak nasienie spelnia wymogi WHO jesli nie ma nasienia powyżej miliona to gwarancji nie daja[emoji20]Myślę, że inne dziewczyny powinny się wypowiedzieć. Jedyne co ja mogę powiedzieć to to, że wg mnie program z KD ma zagwarantowaną ilość jajeczek, które mogą się ładnie zapładniać ale nie muszą (dziewczyny ktoś coś?) natomiast przy twoim niskim amh nie ma gwarancji, że uhoduje się powiedzmy 4 jajeczka.
Panierka, jak ty reagowałaś na stymulację do iui? Po ile jajek miałaś?
Emilianka wszystkie znamy te strachy. Mocno trzymamy kciuki, żeby kropek został z Tobą. Będzie dobrze [emoji5]Nie ukrywam że bardzo sie boję dzisiejszych wyników ;( jestem wręcz przerażona - Blastusiu mój kochany jeśli mnie słyszysz daj znać mamusi że z nią zostaniesz!!!
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Mam już 2,70 cm
Nie ukrywam że bardzo sie boję dzisiejszych wyników ;( jestem wręcz przerażona - Blastusiu mój kochany jeśli mnie słyszysz daj znać mamusi że z nią zostaniesz!!!
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
bardzo dobry wynik...nie za duzo nie za malo..nospe bralam od transferu do bety...trzymam kciuki za ciag dalszy
Wystarczy brać na 3 dni przed i 3 dni po nie ma co się niepotrzebnie faszerowac.