Nie udalo mi sie.Czekam na informacje ile sniezynek zostalo mam nadzieje ze wszystkie 4.Powodzenia
((( Bardzo mi przykro.((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie udalo mi sie.Czekam na informacje ile sniezynek zostalo mam nadzieje ze wszystkie 4.Powodzenia
Ja mówię o tym, że będziesz musiała z tym żyć a później może Ci się zmienić perspektywa Ja bym chyba była patologiczną rodzinką z 6tką dzieci zapomoga z MOPSU itp.. Nie oddałabym - TERAZ:-)
Śliczności❤❤Cześć dziewczyny, ja już po USG.
Okruszki mają się dobrze i dziś wchodzimy w 11 tydzień dziękujemy za kciuki i pozdrawiamy <3
Cześć dziewczyny, ja już po USG.
Okruszki mają się dobrze i dziś wchodzimy w 11 tydzień dziękujemy za kciuki i pozdrawiamy <3
Nawet komercyjnie obowiązuje ograniczenie do 6 zapłodnionych komórek. Wyjątkiem są oczywiście dziewczyny które ukończyły 35 lat i pewnie jakieś wskazania genetyczne.oooo to cos się zmieniło w PL po programie z MZ? Bo jezeli idzie się komercyjnie to można zapładniać ile się chce, chyba że PiS coś zmienił?? Ograniczenie było co do ilości podawanych zrodków. Zgodnie z ustawą ponizej 35r.ż maks 2 a powyżej maks 3.
Ja będę od punkcji na L4, do końca ciąży. Ale każdy inaczej.A jak betowanie wyjdzie dobrze to wracacie do pracy? Tyle sie czlowiek stara i stara i nie chciala bym czegos sknocic powrotem do pracy jak bym juz byla w ciazy.
U nas też tylko kętrzyński, kieleckim zajadają się Ci co Kętrzyńskiego nie jedli:-)A w temacie majonezów to mój
nr 1 majonez kętrzyński
nr 2. kielecki.
Która z Was leczyła się w Invimedzie w Wawie, jakie macie doświadczenia? Może mogłybyście polecić jakiegoś lekarza z tej kliniki? Jeśli mój lekarz nie zgodzi się na plan działania,który zaproponowałam to chyba tam się zgłoszę.
Ja się leczyłam, u doktora Kaczyńskiego (Jarosława nota bene). Leczyła się też Kasia90, ale od kilku dni nie zaglądała na forum. Mnie się udało za pierwszym podejściem.Która z Was leczyła się w Invimedzie w Wawie, jakie macie doświadczenia? Może mogłybyście polecić jakiegoś lekarza z tej kliniki? Jeśli mój lekarz nie zgodzi się na plan działania,który zaproponowałam to chyba tam się zgłoszę.
Jadłam u znajomych... I tyle w temacie Za to kielecki...U nas też tylko kętrzyński, kieleckim zajadają się Ci co Kętrzyńskiego nie jedli:-)