reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czy puchł wam brzuch podczas sytumulacji? Po zastrzykach? Ja za pierwszym podejściem nic takiego nie maialm a teraz po innych lekach widzę ze jest wielszy

reklama
No i masz, płakałam że objawów brak to teraz mam, jestem 5 dpt i przed chwilą wziął mnie taki ból z krzyża i cmienie brzucha delikatne... i teraz pytanie dobrze czy źle, mam nadzieję że
Cześć dziewczyny. Życzę wszystkim udanego dnia w tak piękną pogodę. Ja właśnie wróciłam z przychodni ginekologicznej na nfz i bardzo miła Pani doktor dała mi skierowanie na progesteron, estradiol i betę. Zaprosiła mnie nawet po kolejne skierowanie, których będę w przyszłości potrzebowała[emoji4]
A mówiłaś, że jesteś po in vitro?
Tak się zastanawiam bo część dziewczyn chodzi i do kliniki prywatnie i na nfz. W kartach ciąży macie informację o in vitro? Coś mi się kiedyś obiło o uszy ale nie wiem czy dobrze, że potem trzeba to zgłaszać w USC?

A mówiłaś, że jesteś po in vitro?
Tak się zastanawiam bo część dziewczyn chodzi i do kliniki prywatnie i na nfz. W kartach ciąży macie informację o in vitro? Coś mi się kiedyś obiło o uszy ale nie wiem czy dobrze, że potem trzeba to zgłaszać w USC?
Tak mówiłam o in vitro. Trudno, niech sobie piszą, juz mi wszystko jedno zależy mi tylko na dzidzi, a moj dzisiejszy estradiol nie napawa optymizmem[emoji17]

Dziewczyny jestem po punkcji. Poszło szybko, bezproblemowo i bezbolesnie [emoji1] mam 7 komórek ... czy to dobry wynik? Zapłodnione i tak będzie tylko 6, ale myślałam, ze coś zamroze, a tu jedna [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No widzisz, nie warto się było stresować :). Trzymam kciuki, żeby dobrze się zapłodniły i pięknie rozwijały!

Która z Was leczyła się w Invimedzie w Wawie, jakie macie doświadczenia? Może mogłybyście polecić jakiegoś lekarza z tej kliniki? Jeśli mój lekarz nie zgodzi się na plan działania,który zaproponowałam to chyba tam się zgłoszę.
Ja polecam FertiMedica

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie się powiększył, ale przytyłam w czasie stymulacji i miałam dużo jajeczek. Może jajniki ci rosną?
Dzieki Madzia za odpowiedz. Dzisiaj jest 3 dzien brania gonalu i menopuru czuje raz prawy raz lewy jajnik. Wcześniej za 1 razem nic takiego sie nie działo i tez wtedy nic niebprzytylam. Ale to najmniejszy problem oby sie udało. W piatek jadę do kontroli czy rosną

Do góry