AniaCh83
Fanka BB :)
Ja miałam nierefundowane. Około 2800zl mnie to wyniosło, o ile wszystko zapisalam. To leki do stymulacji i transferu.A za nierefundowane? Któraś takie miała?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam nierefundowane. Około 2800zl mnie to wyniosło, o ile wszystko zapisalam. To leki do stymulacji i transferu.A za nierefundowane? Któraś takie miała?
O jak fajnie, to razem grzejemy kropeczki- super- będzie mi raźniej , co do leków nie wiem, może progesteron był wysoki, ja mam leki bez zmian i też jedną blastocyste będzie dobrze, musimy to wytrwać [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76]Jestem już w domu z naszą kropeczką. Embriolog mówił, że podobno bardzo ładnie się rozmroziła, tym razem obyło się bez bólu i szybciutko. Teraz odpoczywamy do końca przyszłego tygodnia.
Dziwi mnie tylko jedno. W tamtym miesiącu dr przepisał mi luteinę 100mg dopochwowo x2 i encorton 10 mg x1, a teraz luteinę 50mg x2 i encorton 5mgx1 czyli połowa dawki, a przecież nie powiodło się tamtym razem. Co o tym myślicie?
Na kolkę można stosować Papaverynę domięśniowo.Ja miałam przypisaną po transferze, bo miałam silne bóle brzucha. Moja Doktor mówi, że to bezpieczny lek. Najlepiej zapytaj swojego lekarza.dziewczyny, ale miałam koszmarną noc, dopadła mnie kolke nerkowa i zapalenie pęcherza. Rano juz bylam w klinice. Biore antybiotyk mimo ze jestem w 5 dpt i furagine. Nic nie jadlam tylko dwie kromki chleba bo caly czas che mi sie wymiatowac.
Nie wiiem co mam myslec i jaki to bedzie miało wplyw na implantacje.
Będzie cudowny dzień matkiDziękuję . Dziś odebrałam wynik i jest 272 mLU/mL. W poniedziałek było 115 więc chyba dobrze przyrosło. O ja, czyżbym była w ciąży? . Mam nadzieję, że jest dobrze umiejscowione i nie jest puste. Okaże się w Dzień Matki
I właśnie może dlatego, Twój organizm sam produkuje progesteron, a ta dawka profilaktycznie gdyby było za malo... Kiedy masz weryfikacje?Podeszłam na naturalnym i teraz mam o połowę mniejszą dawkę lęków niż poprzednio.
Ok 10.Ponoszonymi kosztami nie ma co sie sugerować. Sa protokoły krótkie i długie. Każda ma inne leki inne dawki inny czas trwania leczenia. Ja za punkcję i transfer płace ok 7 tys, pewnie te ceny tez sa różne. Z ciekawości, ile Wy płaciliście?
Wytramy, wytrwamy i to 9 miesięcy. [emoji4]O jak fajnie, to razem grzejemy kropeczki- super- będzie mi raźniej , co do leków nie wiem, może progesteron był wysoki, ja mam leki bez zmian i też jedną blastocyste będzie dobrze, musimy to wytrwać [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
6700 do punkcji, transfer 1400 i wizyty z badaniami płatnePonoszonymi kosztami nie ma co sie sugerować. Sa protokoły krótkie i długie. Każda ma inne leki inne dawki inny czas trwania leczenia. Ja za punkcję i transfer płace ok 7 tys, pewnie te ceny tez sa różne. Z ciekawości, ile Wy płaciliście?
Procedura(punkcja+ wizyty+ badania estr.i prog i badania do punkcji) 7900 + transfer 1400 + AH 400.Ponoszonymi kosztami nie ma co sie sugerować. Sa protokoły krótkie i długie. Każda ma inne leki inne dawki inny czas trwania leczenia. Ja za punkcję i transfer płace ok 7 tys, pewnie te ceny tez sa różne. Z ciekawości, ile Wy płaciliście?