magdusia8891
Zaciekawiona BB
2 tyś?? Kurczaczki, albo ja mam zamrok, albo jakoś mniej płaciłam, albo co innego brałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 tyś?? Kurczaczki, albo ja mam zamrok, albo jakoś mniej płaciłam, albo co innego brałam.
ok. 13.05 punkcjaBardzo prosze o wpisanie, jak ogarnę stronkę bede na bieżąco uzupełniać
dodane, jutro już będziesz na liścieok. 13.05 punkcja
Jestem już w domu z naszą kropeczką. Embriolog mówił, że podobno bardzo ładnie się rozmroziła, tym razem obyło się bez bólu i szybciutko. Teraz odpoczywamy do końca przyszłego tygodnia.Dziewczyny, dziś znów mnóstwo wizyt!! Dzieje się, dzieje!!
@mery86 - udanego transferu!!!!
@Emilianka6966 - prawidłowych wyników progesteronu i endo, niech dzidzia ma optymalne warunki
@pisces @ludek @Agnieś191 - udanych wizyt, niech wszystko rośnie jak trzeba i będzie gotowe do punkcji na czas
Ja też miałam refundacje około 330 zł.A za nierefundowane? Któraś takie miała?
Z jakich powodów myślisz ze nie załapiesz sie na refundację? Niskie Amh czy inne przyczyny? Pojęcia nie mam jakie leki bedziesz miała przepisane, ale różnice cenowe na paragonie sa ogromne, Np. Menopur BR 785,40 zł a przy Ref 135,47 złA za nierefundowane? Któraś takie miała?
Dziękuję . Dziś odebrałam wynik i jest 272 mLU/mL. W poniedziałek było 115 więc chyba dobrze przyrosło. O ja, czyżbym była w ciąży? . Mam nadzieję, że jest dobrze umiejscowione i nie jest puste. Okaże się w Dzień MatkiHm..." A nie mówiłam" hi hi[emoji1] już Ci gratulowalam, ale bardzo chętnie zrobię to jeszcze raz GRATULUJĘ i życzę pięknego przyrostu.
Ja m8alam crio od razu w nastepnym cyklu...Mam pytanie do dziewczyn, które miały odroczony trnsfer.
Ile cykli po punkcji mialyscie podany zarodek ? Z rozmowy z moim lekarzem i panią psycholog wywnioskowałam ze odrazu w nastepnym cyklu. Czyli zakoncze ten w ktorym mam stymulacje i ok 19 dnia cyklu nastepnego jest transfer.
Ale ostatnią wizyte kontrolną mialam u innego lekarza i on mi powiedzial ze bede musiala czekac ten cykl ze stymulacją, zrobic przerwę w calym nastepnym i dopiero w 3 cyklu transfer...oszaleje bo juz tyle na to czekam...