reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, dziś znów mnóstwo wizyt!! Dzieje się, dzieje!!

@mery86 - udanego transferu!!!!
@Emilianka6966 - prawidłowych wyników progesteronu i endo, niech dzidzia ma optymalne warunki :)
@pisces @ludek @Agnieś191 - udanych wizyt, niech wszystko rośnie jak trzeba i będzie gotowe do punkcji na czas :)
Jestem już w domu z naszą kropeczką. Embriolog mówił, że podobno bardzo ładnie się rozmroziła, tym razem obyło się bez bólu i szybciutko. Teraz odpoczywamy do końca przyszłego tygodnia.
Dziwi mnie tylko jedno. W tamtym miesiącu dr przepisał mi luteinę 100mg dopochwowo x2 i encorton 10 mg x1, a teraz luteinę 50mg x2 i encorton 5mgx1 czyli połowa dawki, a przecież nie powiodło się tamtym razem. Co o tym myślicie?

Hm..." A nie mówiłam" hi hi[emoji1] już Ci gratulowalam, ale bardzo chętnie zrobię to jeszcze raz GRATULUJĘ i życzę pięknego przyrostu.
Dziękuję :). Dziś odebrałam wynik i jest 272 mLU/mL. W poniedziałek było 115 więc chyba dobrze przyrosło. O ja, czyżbym była w ciąży? :). Mam nadzieję, że jest dobrze umiejscowione i nie jest puste. Okaże się w Dzień Matki :)

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które miały odroczony trnsfer.
Ile cykli po punkcji mialyscie podany zarodek ? Z rozmowy z moim lekarzem i panią psycholog wywnioskowałam ze odrazu w nastepnym cyklu. Czyli zakoncze ten w ktorym mam stymulacje i ok 19 dnia cyklu nastepnego jest transfer.
Ale ostatnią wizyte kontrolną mialam u innego lekarza i on mi powiedzial ze bede musiala czekac ten cykl ze stymulacją, zrobic przerwę w calym nastepnym i dopiero w 3 cyklu transfer...oszaleje bo juz tyle na to czekam...
Ja m8alam crio od razu w nastepnym cyklu...

Do góry