reklama
ludek
Fanka BB :)
Hehe to duzo nas wodnikow tu na tym forum
Chyba dlatego tak dobrze się dogadujemy
ludek
Dziewczyny, dziś znów mnóstwo wizyt!! Dzieje się, dzieje!!
@mery86 - udanego transferu!!!!
@Emilianka6966 - prawidłowych wyników progesteronu i endo, niech dzidzia ma optymalne warunki
@pisces @ludek @Agnieś191 - udanych wizyt, niech wszystko rośnie jak trzeba i będzie gotowe do punkcji na czas
Dziękuję ślicznie
Moje pęcherzyki rosną - mają juz od 10 do 14 cm. Estradiol ponad 900. W sobotę kolejna wizyta, a przewidywany termin punkcji wtorek-środa. Trochę mnie męczy już to pobranie krwi na estradiol
ludek
Wspaniale! To pewnie niesamowite uczucie, coraz częściej przestaje wierzyć że kiedyś tego doczekam; ( taki dół mnie dzisiaj dopadł... Dobrze że śpię non stop,nie mysle tak intensywnie...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka, nie poddawaj się, na pewno się doczekasz!
adunnnia90
Troszkę w szoku obydwoje bylismy ale cieszymy sie niesamowicie [emoji4] teraz Twoja kolej na bliźniaki bo dobrze pamietam ze bedziesz chciala miec dwa zarodeczki podane?[emoji2] [emoji110]A jednak dwójka Gratuluję!!!
Mąż dobrze się czuje po tej wiadomości?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Jeszcze troszke i sama sie przekonasz ze Twoj drugi transfer jest tym szczesliwym [emoji4] [emoji110]Wspaniale! To pewnie niesamowite uczucie, coraz częściej przestaje wierzyć że kiedyś tego doczekam; ( taki dół mnie dzisiaj dopadł... Dobrze że śpię non stop,nie mysle tak intensywnie...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Ja miałam tak jak mówił ten drugi lekarz. Miałam za wysokie hormony na podanie zaraz w następnym cyklu.Mam pytanie do dziewczyn, które miały odroczony trnsfer.
Ile cykli po punkcji mialyscie podany zarodek ? Z rozmowy z moim lekarzem i panią psycholog wywnioskowałam ze odrazu w nastepnym cyklu. Czyli zakoncze ten w ktorym mam stymulacje i ok 19 dnia cyklu nastepnego jest transfer.
Ale ostatnią wizyte kontrolną mialam u innego lekarza i on mi powiedzial ze bede musiala czekac ten cykl ze stymulacją, zrobic przerwę w calym nastepnym i dopiero w 3 cyklu transfer...oszaleje bo juz tyle na to czekam...
M@gda
Moderatorka
Jak mają 10 - 14 cm toż to pęcherze a nie pęcherzykiDziękuję ślicznie
Moje pęcherzyki rosną - mają juz od 10 do 14 cm. Estradiol ponad 900. W sobotę kolejna wizyta, a przewidywany termin punkcji wtorek-środa. Trochę mnie męczy już to pobranie krwi na estradiol
reklama
magdusia8891
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny jestem tu nowa. 6 lat staran o dziecko, inseminacja nie udana :/, pierwsze podejście do in vitro punkcja w sobote. Dzis na usg widocznych 5 pęcherzyków ... mam nadzieje ze wystarczy.
Trzymajcie prosze kciuki!
Trzymajcie prosze kciuki!
Podziel się: