Ja encortonu nie mam ale wszystkie leki zaczelam brac od 2dcPytanie. Od którego dnia cyklu brałyście Encorton przed crio transferem?
reklama
M@gda
Moderatorka
o ile dobrze kojarzę od 2dcPytanie. Od którego dnia cyklu brałyście Encorton przed crio transferem?
mery86
Fanka BB :)
Chodzi mi o to, że ja podchodzę na naturalnym i dr kazał od 16 dc.(dzień po owulacji) luteine pod jezyk i tyle, a że mam w domu encorton to chyba wezmę dziś ( transfer po jutrze).o ile dobrze kojarzę od 2dc
Evelin83
Hej. Mozesz mi powiedziec jakie mialas bety, leze w tej chwili w szpitalu, jak na razie nikt nie wie co die dzieje. Wczesniej pisalas ze u Ciebie tez beta powoli rosla a jednak sie udalo,Przedstawiam Wam moja fasolkę mam już 2 cm
M@gda
Moderatorka
nie wiem czy powinnaś dodawać leki, jak podchodziłam na sztucznym cykluChodzi mi o to, że ja podchodzę na naturalnym i dr kazał od 16 dc.(dzień po owulacji) luteine pod jezyk i tyle, a że mam w domu encorton to chyba wezmę dziś ( transfer po jutrze).
adunnnia90
Encorton zaczelam brac 5 dni przed crioPytanie. Od którego dnia cyklu brałyście Encorton przed crio transferem?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
mery86
Dziękuję za [emoji110] , a u Ciebie jednak skończyło się na szpitalu[emoji17] . Jak się czujesz? Życzę szybkiego powrotu do domku z poukladanym cyklem, by móc działać dalej[emoji110] [emoji110] [emoji110]Hej. Mozesz mi powiedziec jakie mialas bety, leze w tej chwili w szpitalu, jak na razie nikt nie wie co die dzieje. Wczesniej pisalas ze u Ciebie tez beta powoli rosla a jednak sie udalo,
Sama nie wiem jak to zrobić ? w poniedziałek pierwsza wizyta może wtedy dowiemy się jakie są możliwości. kiedy jak mnie nie dotyczyło invitro to byłam przeciwna a teraz proszę boga żeby się udało :-) człowiek czasami jest bez serca a jak ciebie to spotka to wtedy zaczyna inaczej to widzieć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
reklama
Ja Gynokadin 3x1 również 7 dzień. W piatek kontrola i jak dobrze pójdzie 16 transfer.Ja biorę Progynowe 21 3x1+Encorton+Acard 75 i dziś jestem w 7 dniu cyklu sztucznego . Crio będę miała ok 19 i mam napewno od czasu do czasu takie klocia w dole i okropne migreny w piątek to aż na pogotowie musiałam jechać ale Ja tak niestety reaguje na hormony.W piątek mam usg i zobaczymy co to wyrosło z tego mojego endo .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oprócz bólu głowy nie mam żadnych objawów. Mam nadzieję że wszystko idzie zgodnie z planem....
Podziel się: