karolina1984
Fanka BB :)
A Ty nie masz jutro terminu ?fantastyczna, piękna fasolka
Moj orzeszek, też ma już 2 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty nie masz jutro terminu ?fantastyczna, piękna fasolka
Moj orzeszek, też ma już 2 cm
[emoji7] [emoji7] [emoji7]Moje drogie a więc tak: moje maleństwo ma 8 mm i akcja serca była widoczna [emoji176][emoji176][emoji176]
Jednak mam małego krwiaka dlatego muszę się oszczędzać... Nie muszę cały czas leżeć ale tylko sklep, spacer i w domku chodzenie... W niedziele mam komunie chrześniaka i na chwilkę mogę jechac ale nie na obcasach... Nooo i to na dziś tyle... I mam się już tak nie stresować...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7] [emoji7] [emoji7]Przedstawiam Wam moja fasolkę mam już 2 cm [emoji173]️
A gdzie sie leczysz?
Ja już po transferze, tym razem było spokojnie, pusty pęcherz i cewnik bezroblemowo umieszczono, chyba dr wziął do serca moje żale po ostatnim nieudanym transferze, wracam do domu, zwolnienie na trzy dni i wracam do pracy, czas szybciej zleci,nie będę się tak skupiać na sobie i wsłuchiwać się w swoje ciało zdjecie kropeczka bardziej widoczne niż ostatnio, widziałam jak wskakiwał
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Mam jutro wizytę, ale chodze prywatnie i z pakietu z pracy, więc częściej oglądam malucha, w sobotę miał 1.87cm, więc dziś będzie 2 cm.A Ty nie masz jutro terminu ?
Hej Jestem tu nowa.dzis 6 dzien po transferze 2 dniowego zarodka i tez czuje jakbym miala dostac okres i troche sie martwie.Podbrzusze boli juz od 2 dnia po transf.Wczoraj nie odczowalam az tak bardzo i sie uspokoilam.Wiem ze to noekoniecznie musi byc bol poprzedzajacy okres ale nerwy robia swoje.to akurat nie jest objaw ciazy, ale nie ty pierwsza i nie ostatnia czujesz sie okresowo, Ja też się czułam i w ciąży jestem. Także tym się nie martw.
Przede wszystkim witaj,Hej Jestem tu nowa.dzis 6 dzien po transferze 2 dniowego zarodka i tez czuje jakbym miala dostac okres i troche sie martwie.Podbrzusze boli juz od 2 dnia po transf.Wczoraj nie odczowalam az tak bardzo i sie uspokoilam.Wiem ze to noekoniecznie musi byc bol poprzedzajacy okres ale nerwy robia swoje.
Ja sie lecze w Paryzu jest mi lzej bo nie pokrywam zadnych kosztow.Podchodzilismy do icisi ze wzgledu na zle parametry nasienia.Wszystkie moje wyniki byly na 5+.Po tygodniu stymulacji Gonal f i menopur plus jeszcze inny..pobrali 8 pecherzykow 5 sie zaplodnilo,1bardzo silny(tak mi powiedzieli)oddali mi a reszta zostala pod obserwacja i czekam na list ile zamroza.Nadzieja wielka tak sie boje...Beta w poniedzialek a test sikany boje sie robicHej Jestem tu nowa.dzis 6 dzien po transferze 2 dniowego zarodka i tez czuje jakbym miala dostac okres i troche sie martwie.Podbrzusze boli juz od 2 dnia po transf.Wczoraj nie odczowalam az tak bardzo i sie uspokoilam.Wiem ze to noekoniecznie musi byc bol poprzedzajacy okres ale nerwy robia swoje.