reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie potwierdzone - 3 pecherzyki były, pobrane. Dostałam metypred 16mg do pozytywnej bety. Opakowanie jest 30szt wiec może dłużej będę brała...
o clexane sama poprosiłam, i dostałam 0,4. Niestety 100% płatny.. muszę gdzieś potem załatwić na ryczałt.
Luteina 100 3x2.

Jeśli będą zarodki to w niedziele transfer a beta w 9dpt.

Jutro pierwsze info czy coś się zapłodnilo :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Z niecierpliwością czekam na wieści o zarodeczkach :)

reklama
Moje drogie a więc tak: moje maleństwo ma 8 mm i akcja serca była widoczna [emoji176][emoji176][emoji176]
Jednak mam małego krwiaka dlatego muszę się oszczędzać... Nie muszę cały czas leżeć ale tylko sklep, spacer i w domku chodzenie... W niedziele mam komunie chrześniaka i na chwilkę mogę jechac ale nie na obcasach... Nooo i to na dziś tyle... I mam się już tak nie stresować...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie potwierdzone - 3 pecherzyki były, pobrane. Dostałam metypred 16mg do pozytywnej bety. Opakowanie jest 30szt wiec może dłużej będę brała...
o clexane sama poprosiłam, i dostałam 0,4. Niestety 100% płatny.. muszę gdzieś potem załatwić na ryczałt.
Luteina 100 3x2.

Jeśli będą zarodki to w niedziele transfer a beta w 9dpt.

Jutro pierwsze info czy coś się zapłodnilo :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to teraz mocno mocno trzyma kciukaski [emoji4] a metypred dostalas 16 mg czyli jedna tab zawiera 16 mg? Bo mi lekarz na recepte wypisal metypred 4 mg a potem w zaleceniach dal ze mam brac 16mg i musze 4 tab lykac na raz.

Ja już po transferze, tym razem było spokojnie, pusty pęcherz i cewnik bezroblemowo umieszczono, chyba dr wziął do serca moje żale po ostatnim nieudanym transferze, wracam do domu, zwolnienie na trzy dni i wracam do pracy, czas szybciej zleci,nie będę się tak skupiać na sobie i wsłuchiwać się w swoje ciało;) zdjecie kropeczka bardziej widoczne niż ostatnio, widziałam jak wskakiwał;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Przedstawiam Wam moja fasolkę :) mam już 2 cm ❤️

Załączniki

• IMG_0094.JPG
    IMG_0094.JPG
    201 KB · Wyświetleń: 125
Ja już po transferze, tym razem było spokojnie, pusty pęcherz i cewnik bezroblemowo umieszczono, chyba dr wziął do serca moje żale po ostatnim nieudanym transferze, wracam do domu, zwolnienie na trzy dni i wracam do pracy, czas szybciej zleci,nie będę się tak skupiać na sobie i wsłuchiwać się w swoje ciało;) zdjecie kropeczka bardziej widoczne niż ostatnio, widziałam jak wskakiwał;)

Super ze tym razem bez komplikacji bo to i dla ciebie mniejszy stres. Niech kropeczek trzyma się mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji4]

I obu został na 9 miesięcy!!!

reklama
Do góry