reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A wiecie jakiej wielkości miałyście te pecherzyki? Czy takie malutkie po 9-10mm wasi ginowie tez liczą jako "wyprodukowany" pęcherzyk? Czy tylko takie w wielkości np >17mm? Bo takich malutkich to mam w jajnikach więcej ale wg mnie to są takie uśpione.
Mój gin liczył tylko takie >10mm

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co nie wiem jakie dokladnie są ale lekarz mi powiedzial ze mam ich bardzo duzo ale są małe. Dlatego o jakies 3 dni stymulacja potrwa dłużej.

Powiedz mu lepiej, ze to endometrium ma decydujący wpływ na powowdzenie transferu, więc niech lepiej dba o to endometrium i cię poi dobrym winem :D:D
Jemu bardziej chodzi o to ze ja moge a on ma calkowity zakaz na alkohol od lekarza i biedny od miesiaca ani jednego piwa nie wypil i mowi ze usychac powoli zaczyna [emoji13]

Współczuję. Trzymaj się! Który to już dzień punkcji?
Ja narazie jestem w dlugim protokole, dzisiaj jade po wlasciwe leki na stymulacje. Narazie mnie mecza lekami na tlumienie przysadki mozgowej. A pewnie w polowie maja albo pod koniec wlacza leki do sytymulacji i punkcja

Ja biorę Progynowe 21 3x1+Encorton+Acard 75 i dziś jestem w 7 dniu cyklu sztucznego . Crio będę miała ok 19 i mam napewno od czasu do czasu takie klocia w dole i okropne migreny w piątek to aż na pogotowie musiałam jechać ale Ja tak niestety reaguje na hormony.W piątek mam usg i zobaczymy co to wyrosło z tego mojego endo .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez mam bole glowy czami nie do wyrzymania. Nic nie pomagalo ibupromy,panadole nic az kupilam stara polska pyralgine... i dzieki niej jakos funkcionuje.

Moj liczyl.wszystkie. Pobrane bylo 20 (ale chyba niebwysilali sie zeby wyciagnac wiecej, bo tyle ich bylo), z czego 17 w pelni dojrzalych, nie uszkodzonych podczas punkcji i gotowych do zaplodnienia. Ale u nas tylko 6 mozna bylo zaplodnic, wiec 11 zamrozilam.

Napisane na ALE-L21 w aplikaForum BabyBoom
Wiesz co... nie tak bardzo. Trochę bolało, rozciągało, ale nie tak, że nie mogłam chodzić.
Mnie boli dosyc mocno. Jak siedze, jak chodze a o korzystaniu z toalety nie wspomne...boje sie brac kolejną dawke leków... nawet wczorajsze usg było baaardzo bolesne.

reklama
U mnie potwierdzone - 3 pecherzyki były, pobrane. Dostałam metypred 16mg do pozytywnej bety. Opakowanie jest 30szt wiec może dłużej będę brała...
o clexane sama poprosiłam, i dostałam 0,4. Niestety 100% płatny.. muszę gdzieś potem załatwić na ryczałt.
Luteina 100 3x2.

Jeśli będą zarodki to w niedziele transfer a beta w 9dpt.

Jutro pierwsze info czy coś się zapłodnilo :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry