reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A wiecie jakiej wielkości miałyście te pecherzyki? Czy takie malutkie po 9-10mm wasi ginowie tez liczą jako "wyprodukowany" pęcherzyk? Czy tylko takie w wielkości np >17mm? Bo takich malutkich to mam w jajnikach więcej ale wg mnie to są takie uśpione.
Mój gin liczył tylko takie >10mm

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co nie wiem jakie dokladnie są ale lekarz mi powiedzial ze mam ich bardzo duzo ale są małe. Dlatego o jakies 3 dni stymulacja potrwa dłużej.

Powiedz mu lepiej, ze to endometrium ma decydujący wpływ na powowdzenie transferu, więc niech lepiej dba o to endometrium i cię poi dobrym winem :D:D
Jemu bardziej chodzi o to ze ja moge a on ma calkowity zakaz na alkohol od lekarza i biedny od miesiaca ani jednego piwa nie wypil i mowi ze usychac powoli zaczyna [emoji13]

Współczuję. Trzymaj się! Który to już dzień punkcji?
Ja narazie jestem w dlugim protokole, dzisiaj jade po wlasciwe leki na stymulacje. Narazie mnie mecza lekami na tlumienie przysadki mozgowej. A pewnie w polowie maja albo pod koniec wlacza leki do sytymulacji i punkcja

Ja biorę Progynowe 21 3x1+Encorton+Acard 75 i dziś jestem w 7 dniu cyklu sztucznego . Crio będę miała ok 19 i mam napewno od czasu do czasu takie klocia w dole i okropne migreny w piątek to aż na pogotowie musiałam jechać ale Ja tak niestety reaguje na hormony.W piątek mam usg i zobaczymy co to wyrosło z tego mojego endo .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez mam bole glowy czami nie do wyrzymania. Nic nie pomagalo ibupromy,panadole nic az kupilam stara polska pyralgine... i dzieki niej jakos funkcionuje.

Moj liczyl.wszystkie. Pobrane bylo 20 (ale chyba niebwysilali sie zeby wyciagnac wiecej, bo tyle ich bylo), z czego 17 w pelni dojrzalych, nie uszkodzonych podczas punkcji i gotowych do zaplodnienia. Ale u nas tylko 6 mozna bylo zaplodnic, wiec 11 zamrozilam.

Napisane na ALE-L21 w aplikaForum BabyBoom
Wiesz co... nie tak bardzo. Trochę bolało, rozciągało, ale nie tak, że nie mogłam chodzić.
Mnie boli dosyc mocno. Jak siedze, jak chodze a o korzystaniu z toalety nie wspomne...boje sie brac kolejną dawke leków... nawet wczorajsze usg było baaardzo bolesne.

reklama
U mnie potwierdzone - 3 pecherzyki były, pobrane. Dostałam metypred 16mg do pozytywnej bety. Opakowanie jest 30szt wiec może dłużej będę brała...
o clexane sama poprosiłam, i dostałam 0,4. Niestety 100% płatny.. muszę gdzieś potem załatwić na ryczałt.
Luteina 100 3x2.

Jeśli będą zarodki to w niedziele transfer a beta w 9dpt.

Jutro pierwsze info czy coś się zapłodnilo :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry