reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

My jesteśmy z Novum, mamy synka - udane pierwsze podejście, a teraz kolejna ciąża, tyle że w międzyczasie 3 nieudane transfery. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni, ale trzeba trafić na dobrego lekarza. Do samej stymulacji genialny jest Zamora, za to cudowną rękę do transferów ma Wojewódzki, u nas oba udane transfery to właśnie on.

Też polecam Wojewódzkiego

reklama
Czesc dziewczyny,
Czekam na krwawienie z odstawienia i zaczynam stymulacje. Oczywiscie jestem pelna nadziei i przekonana ze sie wszystko uda..:) zastanawiam sie ile zarodkow powinni mi podac(jeden, dwa czy wiecej?), mam 26lat, pierwsze podejscie, nasienie męża pobrane biopsją z uwagi na problemy 'mechaniczne', mam pcos.

Gratulacje wszystkim ktorym sie udalo! Kazda przeczytana informacja ze ktorejs sie udalo wywoluje u mnie usmiech :-D
Super, że zdecydowałaś się do nas napisać. Faktycznie, ostatnimi czasy więcej mamy dobrych wiadomości.

Co do ilości zarodków, to jest sprawa do przedyskutowania z lekarzem, który i tak zostawi decyzję wam. Ale warto znać wszystkie za i przeciw. Przede wszystkim musisz się zastanowić, czy dasz sobie radę z 2 jesli oba by z Tobą zostały. Może być tak, że jesteś drobniutka i 2 mogłaby cię za bardzo "przeciążyć".

Ja poprosiłam o 2 zarodki, i został ze mna jeden (choć nadal szukam drugiego :D ). Jestem w 9tc.

Super, że zdecydowałaś się do nas napisać. Faktycznie, ostatnimi czasy więcej mamy dobrych wiadomości.

Co do ilości zarodków, to jest sprawa do przedyskutowania z lekarzem, który i tak zostawi decyzję wam. Ale warto znać wszystkie za i przeciw. Przede wszystkim musisz się zastanowić, czy dasz sobie radę z 2 jesli oba by z Tobą zostały. Może być tak, że jesteś drobniutka i 2 mogłaby cię za bardzo "przeciążyć".

Ja poprosiłam o 2 zarodki, i został ze mna jeden (choć nadal szukam drugiego :D ). Jestem w 9tc.
Super! Gratulacje i zdrowia dla Was obojga;)
Boje sie troche ze jeden moze sie nie zagniezdzic a znowu dwojka na raz.... jestem drobnej budowy faktycznie, ale chyba wole dwojke na raz niz pusty brzusio;-) ;)

Hej. O ile się nie mylę to komplet zrobisz w diagnostyce

[emoji127] 28.10.2017

Ja rok temu nie znalazłam nk ani allo-mlr w Diagnostyce we Wroclawiu. Może już je dołączyli, nie wiem..
Nk zrobiłam w Medicover (nazywa się to badanie subpopulacje limfocytów)

Pozostałe są w diagnostyce.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
cześć dziewczyny
Czytam was od jakiegoś czasu chłonąc wszystkie możliwe informacje i dziś zebrałam się żeby napisać Jestem 8dpt i na aplikatorze tabletki dopochwowej zostały mi ślady krwi. Przestraszyłam się....

Do góry