reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wynik bety dzis 13.7.... dwa dni temu bylo 27.7. czy juz po wszystkim?
W takim razie czemu test mi dzis pokazal dwie kreski?
Dusia, nie wygląda to obiecująco, ale po 1 skonsultuj się z lekarzem, po 2 powtórz betę.
Może były 2 i został jeden albo co.

reklama
Cześć dziewczyny. Często was tu podczytuje. Miałam 2 inseminacje nie udane. Chcę podejść do in vitro. co powiecie o Novum w Warszawie? Jestem ze Szczecina i szukam dobrej kliniki. Poradzcie coś proszę.
Staramy się 4 lata. Wyniki męża i moje ok.

Witaj,
Super, że do nas zaglądasz. Słyszałam dobre opinie o tej klinice, choć sama leczę się gdzie indziej w Warszawie.

Zostań z nami, jeśli masz ochotę, na dłużej. Będziemy się wspierać wzajemnie. Resztę dziewczyn podczytujących też zapraszam do ujawnienia się i przyłączenia do rozmów - jesteśmy tu, żeby sobie pomagać :)

Wpiszę cię, ale na pewno masz też dostęp do kompa. Tam to działa jak Excel.
Nie mogę każdego na każdą wizytę wpisywać.
Spoko nie muszę być wpisywana[emoji6] do tej pory nie byłam i przeżyłam. Nie mam na laptopie pakietu Office. Może działa bez tego, ale to laptop męża nie widzę sensu się tam logować, żeby wizytę wpisać. I tak daję Wam znać na bieżąco co się u mnie dzieje [emoji6] poza tym chcę zmienić termin tej wizyty, bo tak mi wyznaczyli, że nie ma wtedy mojej lekarki i miałabym iść do kogoś innego[emoji52] nie wyobrażam sobie tego[emoji33] ufam tylko jej

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Spoko nie muszę być wpisywana[emoji6] do tej pory nie byłam i przeżyłam. Nie mam na laptopie pakietu Office. Może działa bez tego, ale to laptop męża nie widzę sensu się tam logować, żeby wizytę wpisać. I tak daję Wam znać na bieżąco co się u mnie dzieje [emoji6] poza tym chcę zmienić termin tej wizyty, bo tak mi wyznaczyli, że nie ma wtedy mojej lekarki i miałabym iść do kogoś innego[emoji52] nie wyobrażam sobie tego[emoji33] ufam tylko jej

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Dreams, pamiętam, że cię wpisywałam już. Popróbuj serio, nie jest to takie trudne. I fajnie jakby udało się każdą wizytę wpisać, tylko ja ogarniam kalendarze tu na forum i na forum grudniowych mam i dużo się tego robi ;)
Jesli masz podbramkową sytuację i już serio się nie udaje - napisz, wpiszę cię.

Dusia, nie wygląda to obiecująco, ale po 1 skonsultuj się z lekarzem, po 2 powtórz betę.
Może były 2 i został jeden albo co.
Odpowiem za Dusię myślę, że się nie obrazi miała jeden zarodek, lekarka odp Jej, że to biochemiczna i kazała dzisiaj betę powtórzyć

reklama
Do góry