reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny...
Jak już wczoraj czułam się lepiej i wieczorem kładłam się bez skurczy to mimo wszystko rano lutinus wypłynął podbarwiony krwią, w ciągu dnia jest czysto tylko zawsze rano, i teraz walczę od jakoś 2h ze skurczami brzucha, mam już rozpisana spasmolina(lek na receptę rozkurczowy) co 6h, do tego nospę 2xdziennie gdzieś między tymi lekami to biorę o 9:00 i 21:00 i mimo tych leków te skurcze. Jeszcze mogę wziąć paracetamol tak mi pani doktor powiedziała... Boję się że kiedyś nie będę mogła nad nimi kompletnie zapanować i moje dzieci mnie opuszczą :sad:
Czy któraś z Was też ma takie skurcze? Może macie jakąś radę dla mnie jak sobie z tym poradzić?
Przykro mi :(. Trzymam kciuki, zeby sie uspokoiło. A nie możesz dostać jakiejś kroplówki na te skurcze?
A ja jestem 2dpt i wczoraj wieczorem zaczął mnie bolec brzuch jak na okres. Dzisiaj rano to samo. Biorę nospe max ale podbrzusze dalej boli :(.

reklama
Przykro mi :(. Trzymam kciuki, zeby sie uspokoiło. A nie możesz dostać jakiejś kroplówki na te skurcze?
A ja jestem 2dpt i wczoraj wieczorem zaczął mnie bolec brzuch jak na okres. Dzisiaj rano to samo. Biorę nospe max ale podbrzusze dalej boli :(.

Ostatnio jak byłam na wizycie w piątek to pani doktor mi powiedziała że czasami tak jest że niektóre kobiety przez całą ciążę borykają się z bólami brzucha, z plamieniami niewiadomego pochodzenia a udaje się donosić ciążę. Za dwa tygodnie jak pójdę na wizytę to już może kartę ciąży dostanę obym tylko dotrwała i te skurcze pozwoliły moim Kruszynkom zostać w brzuszku do grudnia...

Hej dziewczyny...
Jak już wczoraj czułam się lepiej i wieczorem kładłam się bez skurczy to mimo wszystko rano lutinus wypłynął podbarwiony krwią, w ciągu dnia jest czysto tylko zawsze rano, i teraz walczę od jakoś 2h ze skurczami brzucha, mam już rozpisana spasmolina(lek na receptę rozkurczowy) co 6h, do tego nospę 2xdziennie gdzieś między tymi lekami to biorę o 9:00 i 21:00 i mimo tych leków te skurcze. Jeszcze mogę wziąć paracetamol tak mi pani doktor powiedziała... Boję się że kiedyś nie będę mogła nad nimi kompletnie zapanować i moje dzieci mnie opuszczą :sad:
Czy któraś z Was też ma takie skurcze? Może macie jakąś radę dla mnie jak sobie z tym poradzić?
Proponuje włączyć dodatkowo magnez, jeśli nie w tabletkach to ja kupiłam musujące tab. Hela mag b6. Swego czasu mamaginekolog o tym pisała ze magnez zaskakująco dobrze działa

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny od dzisiaj mam zacząć stymulacje i przed chwilą chciałam sprawdzic jak się podaje te zastrzyki... Niestety dopiero teraz się zorientowaliśmy że potrzebny jest PEN do podania zastrzyku...nikt nam o tym wczesniej nie powiedział( ani lekarz ani Pani w aptece). Poradzcie coś :( gdzie znajde tego cholernego pena :(

Częśc dziewczynki, u mnie dzisiaj 13 dc, owulacji nie czuję więc estrogen działa, w czwartek po majówce idę na podglądanie endo, czytałam o dobroczynnym działaniu kwasu foliowego, biorę femibion ale chyba doloze kwas foliowy,chyba nie mozna go przedawkować?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny od dzisiaj mam zacząć stymulacje i przed chwilą chciałam sprawdzic jak się podaje te zastrzyki... Niestety dopiero teraz się zorientowaliśmy że potrzebny jest PEN do podania zastrzyku...nikt nam o tym wczesniej nie powiedział( ani lekarz ani Pani w aptece). Poradzcie coś :( gdzie znajde tego cholernego pena :(
A nie jest on w zestawie? Jaki to lek?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Skad jestes?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry