Bardzo mi przykro [emoji20]Beta 1,2. Koniec nadziei
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Kochana trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] . Kiedy bete robisz? Ja do drugiego transferu tez podeszlam z wiekszym spokojem.Rzadko tu zaglądam a wy tyyyle piszecie!
Jest tu ktos po transferze a przed beta? ja mialam transfer 21.04 wiec mam dzis 4dpt. Podejście drugie. Jak narazie nic nie czuje, nic nie boli, nic nie kuje. wole sobie nic nie wmawiac
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dusia_88
Ooo @adunnnia90 Ciebie pamiętam
Bete po majowce dopiero, bo pewnie 2.05 labo bedzie nieczynne.
A Ty jak? Juz po becie czy przed ?
M@gda
Moderatorka
Dusia, super, że idziesz dalej.Rzadko tu zaglądam a wy tyyyle piszecie!
Jest tu ktos po transferze a przed beta? ja mialam transfer 21.04 wiec mam dzis 4dpt. Podejście drugie. Jak narazie nic nie czuje, nic nie boli, nic nie kuje. wole sobie nic nie wmawiac
Nadal tu jesteśmy, więc czekamy na dobre wieści. Jeśli masz ochotę wpisz nam się do kalendarza, będziemy ciepło myśleć o twojej becie i trzymać kciuki!!
gosia321
https://www.novum.com.pl/pl/o-novum...nia-klinicznego-zapraszamy-do-zapoznania-sie/
Moze ktoras z was zainteresuje mowie tu o tych kobietkach ktore sa przed pierwszym lub kolejnym pelnym podejsciem
Ja jutro dzwonie dowiedziec sie o szczegoly
Moze ktoras z was zainteresuje mowie tu o tych kobietkach ktore sa przed pierwszym lub kolejnym pelnym podejsciem
Ja jutro dzwonie dowiedziec sie o szczegoly
adunnnia90
Kochana w czwartek 9dpt robilam bete 286, wczoraj powtórzyłam 13dpt 1301 [emoji4] kochana i Tobie 2 podejscie okaze sie tym szczesliwym zobaczysz [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] jutro mam wizyte u lekarza ciekawe czy cos zobcze [emoji7]Ooo @adunnnia90 Ciebie pamiętam
Ja jestem po transferze 18.04 podejscie pierwsze. beta 29 go ja póki co też nie tzn duzy brzuch i cycochy ale wiem ze to luteinaRzadko tu zaglądam a wy tyyyle piszecie!
reklama
Dusia_88
Jeeeejjj to super gratulacje!Kochana w czwartek 9dpt robilam bete 286, wczoraj powtórzyłam 13dpt 1301 [emoji4] kochana i Tobie 2 podejscie okaze sie tym szczesliwym zobaczysz [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] jutro mam wizyte u lekarza ciekawe czy cos zobcze [emoji7]
Chyba Ty pisałaś o akupunkturze? Tez poszlam. Jak mi Chińczyk wbił 4 igły w brzuch to myslalam ze zejde ale spoko
Bylam dwa razy bo pozniej juz mialam transfer. Wogole nie mysle ontym ze jestem po transferze i jakos mintak spokojniej niz ostatnio
Podziel się: