reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rzadko tu zaglądam a wy tyyyle piszecie!
Jest tu ktos po transferze a przed beta? ja mialam transfer 21.04 wiec mam dzis 4dpt. Podejście drugie. Jak narazie nic nie czuje, nic nie boli, nic nie kuje. wole sobie nic nie wmawiac ;)
Kochana trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] . Kiedy bete robisz? Ja do drugiego transferu tez podeszlam z wiekszym spokojem.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest tu ktos po transferze a przed beta? ja mialam transfer 21.04 wiec mam dzis 4dpt. Podejście drugie. Jak narazie nic nie czuje, nic nie boli, nic nie kuje. wole sobie nic nie wmawiac ;)
Dusia, super, że idziesz dalej.
Nadal tu jesteśmy, więc czekamy na dobre wieści. Jeśli masz ochotę wpisz nam się do kalendarza, będziemy ciepło myśleć o twojej becie i trzymać kciuki!!

Ooo @adunnnia90 Ciebie pamiętam :D
Bete po majowce dopiero, bo pewnie 2.05 labo bedzie nieczynne.
A Ty jak? Juz po becie czy przed ?
Kochana w czwartek 9dpt robilam bete 286, wczoraj powtórzyłam 13dpt 1301 [emoji4] kochana i Tobie 2 podejscie okaze sie tym szczesliwym zobaczysz [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] jutro mam wizyte u lekarza ciekawe czy cos zobcze [emoji7]

Ja jestem po transferze 18.04 podejscie pierwsze. beta 29 go :) ja póki co też nie tzn duzy brzuch i cycochy ale wiem ze to luteina

reklama
Kochana w czwartek 9dpt robilam bete 286, wczoraj powtórzyłam 13dpt 1301 [emoji4] kochana i Tobie 2 podejscie okaze sie tym szczesliwym zobaczysz [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] jutro mam wizyte u lekarza ciekawe czy cos zobcze [emoji7]

Jeeeejjj to super gratulacje!
Chyba Ty pisałaś o akupunkturze? Tez poszlam. Jak mi Chińczyk wbił 4 igły w brzuch to myslalam ze zejde ale spoko ;)
Bylam dwa razy bo pozniej juz mialam transfer. Wogole nie mysle ontym ze jestem po transferze i jakos mintak spokojniej niz ostatnio :)

Do góry