reklama
M@gda
Moderatorka
Wiem co znaczy uczucie ze wszedzie indziej idzie ci fantastycznie, sporo osob mysli ze zyc nie umierac, masz przeciwz wszystki, ale to jest prawie wszystko i czuje sie takim niepełnym, to poczucie porazki...Chodzę na terapię i dlatego funkcjonuję, w ciągu dnia nawet świetnie (zajmuję kierownicze stanowisko) , ale nie wiem, czy właśnie umiałabym się pogodzić z bezdzietnością. Staram się nie brać tego pod uwagę, że nie będę mamą
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mlodzikowska
Zaciekawiona BB
7DptAa który to dzień
Transfer blastusi ❤
annemarie
Fanka BB :)
Jest jak byk!!!!!!!bez soczewek widze
Moniq czekająca na 2 cuda
Początkująca w BB
Moniq,ja mam 42 lata i znam ten strach.Pomimo to nie dajmy sie zwariowac,fakt jest ze nasze komorki sa juz stare i maja rozne anomalie ale fakt jest i taki ze kobiety rodza zdrowe dzieci ,sa wspanialymi matkami i dopiero wtedy widac.ze ta cala nagonka na wiek to bzdura.Kazda musi sama postawic sobie granice dokad bedzie probowac a kiedy odpuscic.Jestem tez na innym forum na temacie adopcji komorek i rozbieznosc wiekowa jest od 35do 50 i dziewczyny walcza i co rusz jakas jest w ciazy.Wiek to jedno,regularne cykle,zdrowe zycie i optymizm w glowie jest wazniejsze niz czyjes gadanie
Jesteś zarąbista AnneMarie , to co ludzie powiedzą to mi lata, ale dobrze, że tu Cię mam
Jejku super gratulacje.7Dpt
Transfer blastusi ❤
Chocolateri
Możliwe [emoji3] Ja wczoraj miałam 7 dzień i tak samo [emoji173]Dziewczyny właśnie zrobiłam sikanca w 7 dpt i widzę cień drugiej kreski czy jest to możliwe ?
Gratki !!! Niech się pięknie przytuli i rośnie przez kolejne 9 miesięcy [emoji3]
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
annemarie
Ja tu chyba emerytury dozyjeJesteś zarąbista AnneMarie , to co ludzie powiedzą to mi lata, ale dobrze, że tu Cię mam
Alfistka
JEEEESSSSSTTTT!!!!!!
reklama
Moniq czekająca na 2 cuda
Początkująca w BB
Wiem co znaczy uczucie ze wszedzie indziej idzie ci fantastycznie, sporo osob mysli ze zyc nie umierac, masz przeciwz wszystki, ale to jest prawie wszystko i czuje sie takim niepełnym, to poczucie porazki...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie M@dziu, jestem po prostu niespełniona, więc kasa i kariera nic mi nie dają, wiara mnie trzyma przy życiu i pozostałe dzieci w rodzinie, które szczerze kocham i przytulam za wszystkich na około
Podziel się: