mlodzikowska
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam psychologa jesli ci bardzo ciezko. Mam ciocie, ktorej sie nie udalo leczenie i przeszla dosc gleboka depresje. Dlatego jesli czujesz az tak zle.psychicznie warto z kims porozmawiac. Nie wiem na ile delikatna suplementacja lekami jest mozliwa, ale lekarz juz by ci cos podpowiedzial.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest, jest, widze. Gratulacje. Jutro na bete smigaj koniecznie!!!
Mam wrażenie ze śnie i przecieram oczy , myśle jej przecież to nie możliwe Prwnie mi sie wydaje ....Jest druga kreseczka
Moniq,ja mam 42 lata i znam ten strach.Pomimo to nie dajmy sie zwariowac,fakt jest ze nasze komorki sa juz stare i maja rozne anomalie ale fakt jest i taki ze kobiety rodza zdrowe dzieci ,sa wspanialymi matkami i dopiero wtedy widac.ze ta cala nagonka na wiek to bzdura.Kazda musi sama postawic sobie granice dokad bedzie probowac a kiedy odpuscic.Jestem tez na innym forum na temacie adopcji komorek i rozbieznosc wiekowa jest od 35do 50 i dziewczyny walcza i co rusz jakas jest w ciazy.Wiek to jedno,regularne cykle,zdrowe zycie i optymizm w glowie jest wazniejsze niz czyjes gadanieWiem M@dziu, ale im kobieta starsza, tym większe prawdopodobieństwo, że już nigdy nie zostanie mamą. Często w nocy się budzę i płaczę, bo boję się, że już nie zdążę...
Aa który to dzień a juz widzę 7dpt. A ile miałaś i jakie zarodki podane ?Dziewczyny próbuje podchodzić na spokojnie ależ emocje !