G
gość 5
Gość
Ja pije więcej wody niż zazwyczaj ale i tak nie te 3 litry o których czytałam. Nie daje rady :/. Piłam tez kilka razy podczas stymulacji białko dla sportowców i zaraz przyrządzam sobie kolejne. Poza tym kilka razy kurczak na parze, makrela i tuńczyk No i codziennie jem jedno jajko. Z tego co czytałam powinno sie jeść więcej białka. Jak sobie przypomnę to wrzucam kilka orzechów brazylijskich. Pije znacznie mniej herbaty i ograniczyłam kawe. Hm, czyli cos tam w diecie zmieniłam ale raczej na średnim poziomie . Poza tym suplementuje witaminę D, ponieważ mam niedobór ( badanie zrobiłam na własna rękę i niedobór nie zrobił na moim lekarzu wrażenia i powiedział, ze jak chce to mogę brać wit. D), łykam Femibion 1, koenzym Q10 i magnez.Witaj!
Fajnie, że do nas piszesz.
Ja nie przechodziłam na żadną dietę przed podejściem, ale też dołączyłam do forum po stymulacji. Pamiętam, że dziewczyny jadły ananasa i piły białko dla sportowców, białko szczególnie jak podczas stymulacji narosło im dużo jajeczek, żeby zmniejszyć ryzyko hiperkstymulacji.
Dziewczyny, ktoś coś?
Jakieś inne rady?
Powodzenia Mum2b!