Trzymaj sie, mam nadzieje ze wszystko jest dobrze.DZiewczyny, jakoś słabo się czuję dzisiaj, bardzo okresowo. Pisałam do lekarza kazał mi być o 4.
reklama
gosia321
Fanka BB :)
SuperDziewczy beta 840!!!!! czy to nawet możliwe?
CzarnaInka
0,3 igly mam dlugosci 13mm (firma BD Microlance) , a 0,4 19mmA jakiej długości są te igiełki 0,3 ?
M@gda
Moderatorka
Lo mamuniu... musialabym spojrzec w papiery. Zaczynajac od standardu, rozyczki, toxo, grupa krwii, amh, chlamydii do tego kariptypy, droznosc...kurcze to dziwne bo jak pytałam to tylko powiedział że badania są ważne i tyle.
M@gda jakie badania w takim razue robiłaś?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
adansonia
Jakie miałyście samopoczucie po analogach diphedreline lub gonapepthyl? Ja mam straszne bóle stawów kości nie wiem jak to opisać jak by grypa a nie grupa nawet zeby mnie bola... przedemna jeszczxze jeden zastrzyk w nast tyg z duża dawka 3,75 i od maja stymulacja
Agnieś191
Tak też zrobię . Listę pytań sobie przygotujeęja do podstawowych badań do iui miałam jeszcze posiew kanału szyjki macicy, usg piersi ,
ale to decyzją lekarza jest jakich badań będzie wymagał , więc rozsądniej byłoby omówić to na wizycie .
Tusiaczzku mam nadzieje że to minie szybko i że twoje kropeczki będą sie miały dobrze. Odpoczywaj i postaraj sie nie stresowaćDziewczyny są dwa pęcherzyki, ale niestety moja ciąża jest mega zagrożona mam ogromnego krwiaka który może popsuć wszystko...
gosia321
Kochane podpowiwdzcie mi jak to bylo u was.
Poprzednie dwie moje stymulacje to byl dlugi protokol.
1 stymulacja na minimalnych dawkach menopuru 7 dojrzalych zaplodnionych pecherzykow
2 stymulacja na wiekszych dawkach 16 pobranych i 7 zaplodnionych
Jak to wyglada przy krotkim protokole z antagonista slyszalam ze jajek jest mniej i przeraza mnie to troche. Jak bylo u was ile mialyscie komorek i zarodkow na krotkim protokole
1 stymulacja na minimalnych dawkach menopuru 7 dojrzalych zaplodnionych pecherzykow
Jak to wyglada przy krotkim protokole z antagonista slyszalam ze jajek jest mniej i przeraza mnie to troche. Jak bylo u was ile mialyscie komorek i zarodkow na krotkim protokole
Agnieś191
No to tylko różyczki nie miałam. Zobaczymy jak to będzie. Wizyta 10.05Lo mamuniu... musialabym spojrzec w papiery. Zaczynajac od standardu, rozyczki, toxo, grupa krwii, amh, chlamydii do tego kariptypy, droznosc...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Juliett222
Zaangażowana w BB
Ja miałam 17 dojrzałych komórek zaplodnilo się wszystkie 6 podano mi 1 udalo się za 1 razem 3 mam zamrożone 2 były do obserwacji ale nie przetrwałyKochane podpowiwdzcie mi jak to bylo u was.
Podziel się: