anetka303
Fanka BB :)
Gratuluję. Jak widać możliwe heheDziewczy beta 840!!!!! czy to nawet możliwe?
[emoji127] 28.10.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję. Jak widać możliwe heheDziewczy beta 840!!!!! czy to nawet możliwe?
Dziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczy beta 840!!!!! czy to nawet możliwe?
GRUUUBOsuper!Dziewczy beta 840!!!!! czy to nawet możliwe?
no wlasnie od wczoraj biore antybiotyk...na razie jescze bez zmian,mam nadzieje ze juz jutro bedzie poprawa...Ty lec do lekarza z tym kaszlem...ja olalam a i tak musialam distac antybiotyk bo przerodzilo sie w zapalenie krtani a detektor mam i wtedy sprawdzalam czesto bo czesto mnie brzuch bolal od kaszlu...
Teraz Twoja kolej [emoji110] [emoji110] dziewczyny nie wyszukujcie objawow bo ja ich nie mam!
Dziewczy beta 840!!!!! czy to nawet możliwe?
Ty też będziesz się tak cieszyć we wtorek na pewno [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Mam nadzieje, że we wtorek rownież podzielę sie z wami tak miłymi wieściami bardzo w to wierzę-chcę wierzyć
O matko super. A miałaś dwa zarodki podane ??
Super ,gratulacje!!!!Dziewczyny beta 9dpt dwoch 5 dniowych mrozakow 286 [emoji7][emoji7][emoji7] siedze i becze ze szczescia!!!!!!
A my bedziemy sie cieszyc razem z toba!!Mam nadzieje, że we wtorek rownież podzielę sie z wami tak miłymi wieściami bardzo w to wierzę-chcę wierzyć
O matko super. A miałaś dwa zarodki podane ??