reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak tylko lekarz da zielone światło po cc od razu działaj [emoji3] testy owulacje i mąż w gotowości a zapewne zajdziesz naturalnie [emoji173]
Moja koleżanka po udanym IVF poszła do lekarza ( kilka miesięcy po porodzie) bo jej się okres rozlegulowal a chcieli z mężem zacząć IVF by dać małej rodzeństwo bez dużej różnicy wieku. A tu dr mówi "Gratulacje jest pani w ciazy " . Lekarze na naturalne poczęcie przed IVF nie dawali im szans.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

1492699942-aaaaaa.jpeg
wlasnie Sue zaopatrzam ,podobno pomaga

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na początku ciąży nie miałaś w ogóle żadnych objawów? Piersi Cie bolaly? :) ja mam teraz 8tc i się martwię brakiem jakichkolwiek objawów...
Kochana a masz jakies zdjęcie z ostatniego usg jestem na poczatku 7
Ja po wizycie. Dzis zaczelam 6tc. Ide rowni z usg. Podobno wszystki ladnie. Ale jak delikatnie plamie i suzo spac potrzbuje to mam spac ile wlezie. Dostalam L4 do srody. W srode mam wizytę.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kochana a serduszko juz biło ?
Jestem w 6 tc i 4 dpt i u mnie jeszcze nie biło i nie wiem
Czy sie martwić czy nie ...

W święta śnieg i grad, wczoraj pięknie i słonecznie, dzisiaj 6° bez słońca i wieje jak cholera.
Doniczki już dokupilam [emoji3] kwiatki czekają , czekam na męża by mi ziemię przerzucil z auta do garażu. I do dzieła [emoji2] wczoraj zrobiłam dwie i tak mi się spodobały, że muszę mieć więcej
1492687160-aaaaaa.jpeg

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Piekne bratki!!! [emoji3]

Ja po wizycie, przyczyna niepowodzenia wg dr żadna, nie na każdy zarodek uzyskuje się ciążę i trzeba się cieszyć że staje przed kolejną szansą... O tyle się dowiedziałam, a trudny transfer i problemy z umieszczeniem cewnika w macicy z tylozgieciem bez znaczenia

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A tak szczerze, to liczylas ze lekarze uderza się w pierś i powiedzą ze to ich wina? Lekarz nie był przygotowany do transferu to jedno a ze nie każdy zarodek podany do macicy daje ciążę to Ameryki nie odkryła. Tak jest z lekarzami. Mnie wczoraj wkurzył doktorek który robił mi usg prenatalne i nawet zaczął na mnie pokrzykiwac ale cham źle trafił bo ja też mam dziub nie od parady i potrafię się odgryzc. Efekt był taki ze za usg zapłaciłam mniej niż mi mówił na początku bo wciągnął mnie w jakiś program i zaoszczedzilam 150 zł [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017

Prolutex jest bardzo oleisty dlatego ciezko przeplywa przez igle 0.3...przez 0.4 juz lepiej a przeciez nie trzeba jej wbijac do konca..
Katharina, Ty masz PCO? Tylko PCO czy jeszcze jakieś trudności?
Pytam bo ja też PCO i HSG ok i denerwuje się co z tego wyjdzie....a podchodzę I raz do IVF w czerwcu pewnie transfer wypadnie bo od maja anty i stymulacja :)

reklama
Jak tylko lekarz da zielone światło po cc od razu działaj [emoji3] testy owulacje i mąż w gotowości a zapewne zajdziesz naturalnie [emoji173]
Moja koleżanka po udanym IVF poszła do lekarza ( kilka miesięcy po porodzie) bo jej się okres rozlegulowal a chcieli z mężem zacząć IVF by dać małej rodzeństwo bez dużej różnicy wieku. A tu dr mówi "Gratulacje jest pani w ciazy " . Lekarze na naturalne poczęcie przed IVF nie dawali im szans.

Wiesz Ja caly czas Sue ludze ze a noz sie uda bo nie znam u nas przyczyny problemu,oby u mnie tez zadzialalo

Do góry