U mnie nie wolno bylo. Mialam położoną hybryde no i dzien przed punkcja okazalo sie ze musze zmyc latanie i szukanie acetonu [emoji53]Dziewczyny pytanie techniczne czy na punkcję można mieć pomalowane pazury?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
reklama
Witajcie w ten zimowy poranek (przynajmniej w Łodzi), wrocilam wlasnie z usg, pani dr wszystko pomierzyla, posprawdzala i wszystko wyglada na zdrowiuśkie [emoji4] jesZcze bede czekac do 2 tyg na wyniki krwi, ale na teraz na 80% jest dobrze.
Termin porodu ok 25.10, ale nie moge wpisac sie do kalendarza, bo mam zawalony tel i mam za malo miejsca zeby sciagnac program do edycji
A oto dzisiejsza fota
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Termin porodu ok 25.10, ale nie moge wpisac sie do kalendarza, bo mam zawalony tel i mam za malo miejsca zeby sciagnac program do edycji
A oto dzisiejsza fota
![9e73e5b0d45d95b49357da34fd1c8f23.jpg](https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170418/9e73e5b0d45d95b49357da34fd1c8f23.jpg)
M@gda
Moderatorka
Piekne bobo, znasz już płeć??Witajcie w ten zimowy poranek (przynajmniej w Łodzi), wrocilam wlasnie z usg, pani dr wszystko pomierzyla, posprawdzala i wszystko wyglada na zdrowiuśkie [emoji4] jesZcze bede czekac do 2 tyg na wyniki krwi, ale na teraz na 80% jest dobrze.
A oto dzisiejsza fota
![]()
Ja cię wpiszę. Taka okazja, że hohoho!!!
bertha
Fanka BB :)
Pieknosci!!!Witajcie w ten zimowy poranek (przynajmniej w Łodzi), wrocilam wlasnie z usg, pani dr wszystko pomierzyla, posprawdzala i wszystko wyglada na zdrowiuśkie [emoji4] jesZcze bede czekac do 2 tyg na wyniki krwi, ale na teraz na 80% jest dobrze.
A oto dzisiejsza fota
![]()
Kciuki dziewczyny za bety dzisiaj!!
adansonia
A pracujesz 4 gpdziny dzennie czy po 8 siedziesz? Wlasnie kiedy sie mowi pracodawcy zeby byc chronionym tymi 4 godzinami przy kompie?Ja jestem w pracy, ale jak widać, dziś mam zapierdziel na forum.
Z tym, że u mnie workload jest jak sinusoida, raz mały raz taki, ze nie wyrabiam. Jak dojdę do momentu, że nie wyrabiam to chyba pójdę na zwolnienie.
M@gda
Moderatorka
Pracuje 8h. Ale w domu i tak bym siedziałam część czasu przy kompie.A pracujesz 4 gpdziny dzennie czy po 8 siedziesz? Wlasnie kiedy sie mowi pracodawcy zeby byc chronionym tymi 4 godzinami przy kompie?
mery86
Dla takich widoków warto żyć. Piękne dzidzi[emoji173]Witajcie w ten zimowy poranek (przynajmniej w Łodzi), wrocilam wlasnie z usg, pani dr wszystko pomierzyla, posprawdzala i wszystko wyglada na zdrowiuśkie [emoji4] jesZcze bede czekac do 2 tyg na wyniki krwi, ale na teraz na 80% jest dobrze.
A oto dzisiejsza fota
![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekne bobo, znasz już płeć??
Ja cię wpiszę. Taka okazja, że hohoho!!!
Nie znam jeszcze, z tego stresu nawet zapomnialam zapytac czy juz cos widac [emoji23] ale pewnie cos by powiedziala gdyby widziala, tak mysle...
Dziekuje za wpisanie do kalendarza [emoji9]
Pieknosci!!!
Kciuki dziewczyny za bety dzisiaj!!
Dziekuje [emoji5]
reklama
Cudowne[emoji173] tak bym juz chciała tez wstawiac takie zdjecia ale mam nadzieje ze w maju lub w czerwcu sie uda[emoji4]Witajcie w ten zimowy poranek (przynajmniej w Łodzi), wrocilam wlasnie z usg, pani dr wszystko pomierzyla, posprawdzala i wszystko wyglada na zdrowiuśkie [emoji4] jesZcze bede czekac do 2 tyg na wyniki krwi, ale na teraz na 80% jest dobrze.
A oto dzisiejsza fota
![]()
Podziel się: