reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej, ja jadę dziś na betę, ale dopiero po 12 bo musiałam wrócić do pracy. Dziś u mnie 11 dpt, wczoraj robiłam test i nic nie wyszło [emoji22] ... no zobaczmy co będzie...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki kochana [emoji8]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

U mnie już postanowione podchodzimy do kolejnej próby in vitro. Jeden zastrzyk z diphedreline 3.75 już za mną a kolejny 28 kwietnia i później już stymulacja do zabieguJ Jestem pełna nadziei ze może tym razem się udaJ Jeżeli nie to będziemy mieli jeszcze dwie próby bo wykupiliśmy pakiet 2+1 w Gymcentrum. Także tez psychicznie łatwiej…Tym razem nie będziemy robili badania PGS bo lekarz powiedział ze nie ma potrzeby.
Super, wierzę w was!!!

Dziewczyny raptem dwa dni nie wchodziłam na forum a tu jakiś pogrom. Cieżko nadrobić. Starałam sie troszkę ale cieżko. Z tego co widziałam pisaliście dużo o kariotypach, nasz lekarz stwierdził ze skoro mamy już jedno zdrowe dziecko to nie trzeba. Teraz zaczynam sie martwić czy dobrze zrobiliśmy ze nie mamy takiego badania. Ja dzisiaj po południu będę dzwoniła do lekarza żeby sie dowiedzieć co i jak z naszymi 6 zapłodnionymi komórkami. Już przez święta nabijałam sie z męża ze trzeba bedzie Van'a kupić bo jak innaczej wozić ta nasza gromadkę. Ale tak szczerze to bardzo sie boje czy wszystko w porządku z nimi.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Rozumiem. A po punkcji czulas sie na tyle dobrze, ze mogłaś isc do pracy? Myslalam, ze potem trzeba leżeć przez kilka dni.
ja po punkcji dostalam dwa dni l4 a pozniej do transferu nie doszlo to nic nie mialam. Ale ciewka jestem tez czy po transferze 3eba lezec? czy po 2 tyg wracalyscie do pracy jak bylyscie w ciazy czy zostawalyscie juz w domu? jak to sie odbywa wszystko?

Ale u stóp chyba mogę mieć co?[emoji6] dzięki za podpowiedź to zmyję u rąk. Punkcja jutro

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Tak. Ja miałam cały czas skarpetki. I to jeszcze zakolanówki, bo mi bardzo marzną nogi.

Dopiszę cię na jutro do kalendarza.

Ostatnia edycja:
Był wczoraj Madziu [emoji4] teraz tylko oczekiwanie na termin sikacza bo tu bety nie robią.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
NIeeeeee, nie widziałam Cie w kalendarzu!!!!
No to niech zajączek ładnie rośnie:) Wpisz się do kalendarza na sikacza, jeśli bety nie robią. Będziemy trzymać kciuki. Bardzo, bardzo mocno!!!!

reklama
Dziewczyny raptem dwa dni nie wchodziłam na forum a tu jakiś pogrom. Cieżko nadrobić. Starałam sie troszkę ale cieżko. Z tego co widziałam pisaliście dużo o kariotypach, nasz lekarz stwierdził ze skoro mamy już jedno zdrowe dziecko to nie trzeba. Teraz zaczynam sie martwić czy dobrze zrobiliśmy ze nie mamy takiego badania. Ja dzisiaj po południu będę dzwoniła do lekarza żeby sie dowiedzieć co i jak z naszymi 6 zapłodnionymi komórkami. Już przez święta nabijałam sie z męża ze trzeba bedzie Van'a kupić bo jak innaczej wozić ta nasza gromadkę. Ale tak szczerze to bardzo sie boje czy wszystko w porządku z nimi.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mała jest szansa, że wszystkie się dalej rozwijają, ale życzę ci jak najwięcej!!

Do góry