Dla takich widoków warto żyć. Piękne dzidzi[emoji173]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje [emoji4]
Każda z nas sie doczeka [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla takich widoków warto żyć. Piękne dzidzi[emoji173]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji4] piekny bobasek [emoji173]Nie znam jeszcze, z tego stresu nawet zapomnialam zapytac czy juz cos widac [emoji23] ale pewnie cos by powiedziala gdyby widziala, tak mysle...
Dziekuje za wpisanie do kalendarza [emoji9]
Cudowne[emoji173] tak bym juz chciała tez wstawiac takie zdjecia ale mam nadzieje ze w maju lub w czerwcu sie uda[emoji4]
Gratki Kikuli [emoji173][emoji11] [emoji3]Witajcie w ten zimowy poranek (przynajmniej w Łodzi), wrocilam wlasnie z usg, pani dr wszystko pomierzyla, posprawdzala i wszystko wyglada na zdrowiuśkie [emoji4] jesZcze bede czekac do 2 tyg na wyniki krwi, ale na teraz na 80% jest dobrze.
Termin porodu ok 25.10, ale nie moge wpisac sie do kalendarza, bo mam zawalony tel i mam za malo miejsca zeby sciagnac program do edycji
A oto dzisiejsza fota
Gratki Kikuli [emoji173][emoji11] [emoji3]
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Tak w czwartek i juz mnie stres dopada... Do wczoraj nic nie czulam. A dzis plecy mnie bola, glowa i brzuch niby jak na @ ale tak jakos delikatnie inaczej sama nie wiem nie chce sie nakrecac ale tak bardzo bym chciala pozytywna bete[emoji173]Dziekuje, widok naprawde piekny jak pani dr jezdzila po brzuchu a bobo sie wiercił [emoji7] Ciebie tez to niedlugo czeka [emoji5] w tym tyg betujesz?
Śliczny bobo❤A ktory to tydzień ciąży?Witajcie w ten zimowy poranek (przynajmniej w Łodzi), wrocilam wlasnie z usg, pani dr wszystko pomierzyla, posprawdzala i wszystko wyglada na zdrowiuśkie [emoji4] jesZcze bede czekac do 2 tyg na wyniki krwi, ale na teraz na 80% jest dobrze.
Termin porodu ok 25.10, ale nie moge wpisac sie do kalendarza, bo mam zawalony tel i mam za malo miejsca zeby sciagnac program do edycji
A oto dzisiejsza fota
Tak w czwartek i juz mnie stres dopada... Do wczoraj nic nie czulam. A dzis plecy mnie bola, glowa i brzuch niby jak na @ ale tak jakos delikatnie inaczej sama nie wiem nie chce sie nakrecac ale tak bardzo bym chciala pozytywna bete[emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny bobo[emoji173]A ktory to tydzień ciąży?