reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Daj znać jak tylko coś będziesz wiedziała żebyśmy mogły cieszyć sie z Tobą!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dam znac bo bede chciala podzielic sie radoscia i dac nadzieje dziewczynom,ktore czekaja niecierpliwie.lub jesli beta bedzie negatywna to wiem,ze wesprzecie mnie i latwiej mi bedzie przejsc przez porazke....

reklama
Dziewczyny pytanie techniczne czy na punkcję można mieć pomalowane pazury?

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Nie powinnaś.
Będziesz znieczulana przez anestezjologa a kolor płytki paznokcia świadczy też o twoim stanie. Jesli nagle posinieje to znaczy, że trzeba przerwać i cię wybudzać a nie trzymać pod narkozą.

A kiedy masz tą punkcję??

U mnie już postanowione podchodzimy do kolejnej próby in vitro. Jeden zastrzyk z diphedreline 3.75 już za mną a kolejny 28 kwietnia i później już stymulacja do zabieguJ Jestem pełna nadziei ze może tym razem się udaJ Jeżeli nie to będziemy mieli jeszcze dwie próby bo wykupiliśmy pakiet 2+1 w Gymcentrum. Także tez psychicznie łatwiej…Tym razem nie będziemy robili badania PGS bo lekarz powiedział ze nie ma potrzeby.

Dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy ale te nocne bóle od kilku dni tak mi dają w kość!!! W dzień tylko ćmi a w nocy ból jest straszny!!! I to kolejna noc z rzędu... Poza tym moja dr powiedziała że przed beta będę czuła piersi i to będzie pierwszy objaw a ja żadnych objawów nie mam tylko ten ból brzucha straszny... Teraz mam spokój bo w dzień nie mam tych bóli...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie każda kobietę bolą piersi przy początkowym stadium ciazy. Dlatego nie poddawaj sie i myśl pozytywnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi bardzo. Moja bliska koleżanka tutaj w UK ma ten sam problem. Udało jej się donosic jedna ciążę ale przed straciła 3 i teraz 1 w Boże Narodzenie. Teraz jest znowu w ciąży i nic jej nie chcą dać. Masakra. Więc ja wspomagam luteina podjezykowa bo ma plamienia :(
Chocolateri życzę Ci z całego serducha żeby się udało.
kurde dzienw to ze nie badaja dlaczego tyle poronieni albo chociaz jakies leki na podtrzymanie. Luteina albo duphaston co kolwiek.

Nie powinnaś.
Będziesz znieczulana przez anestezjologa a kolor płytki paznokcia świadczy też o twoim stanie. Jesli nagle posinieje to znaczy, że trzeba przerwać i cię wybudzać a nie trzymać pod narkozą.

A kiedy masz tą punkcję??
Ale u stóp chyba mogę mieć co?[emoji6] dzięki za podpowiedź to zmyję u rąk. Punkcja jutro

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy ale te nocne bóle od kilku dni tak mi dają w kość!!! W dzień tylko ćmi a w nocy ból jest straszny!!! I to kolejna noc z rzędu... Poza tym moja dr powiedziała że przed beta będę czuła piersi i to będzie pierwszy objaw a ja żadnych objawów nie mam tylko ten ból brzucha straszny... Teraz mam spokój bo w dzień nie mam tych bóli...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie do tej pory piersi nie bolą, a wczoraj rozmawiałam z "Wielkim Uchem", a jedyne co mu miałam do powiedzenia to "bleee"

reklama
Do góry