reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no dziewczyny ja juz po pobraniu krwwi.... teraz czekanie do 14 na wyniki....masakra....
nie wiem co myslec mam nadzieje ze sie udalo,ale nie jestem do konca o tym przekonana....
chyba kazda z nas tak ma co?
dajcie znac jak wasze dzisiejsze betowanie dziewczyny,trzymam kciuki zeby bety byly baaardzo wysokie:)

Hej, ja jadę dziś na betę, ale dopiero po 12 bo musiałam wrócić do pracy. Dziś u mnie 11 dpt, wczoraj robiłam test i nic nie wyszło [emoji22] ... no zobaczmy co będzie...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki zaciśnięte[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Mery a dziś u ciebie nie 12 dpt!?

reklama
Dziewczyny pytanie techniczne czy na punkcję można mieć pomalowane pazury?

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Po co płakać za wczasu? Gdy się smucisz lub złościsz Twoj organizm produkuje kortyzol, który niezwykle szkodliwie wpływa na zarodek. Dlatego piszę wciaz o pozytywnym nastawieniu. Czasami mam wrażenie ze my same robimy sobie krzywdę. ... Głowa głód góry, wyjdź na spacer, przytul psa, męża, przyjaciółkę ale nie zamartwiaj się gdy jeszcze nie masz powodu.

[emoji127] 28.10.2017

Mnie też wszystko bolało przed beta. A jeden wieczór plecy tak mi dały popalić, ze myślałam, ze uszkodziłam kręgosłup. Beta wyszla wtedy ponad 111. Nie martw się na zapas. Jutro beta i wtedy będziemy myśleć, a teraz spokojnie[emoji8]

Spokojnie, bol brzucha niczego nie przesadza... Mnie tez pobolewalo. Wzielas no spe, to dobrze. Teraz leż. Moze sie jeszcze przespij. Placzem nie pomozesz, a zly nastroj moze zaazkodzic.

My wszystkie trzymamy za ciebie kciuki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy ale te nocne bóle od kilku dni tak mi dają w kość!!! W dzień tylko ćmi a w nocy ból jest straszny!!! I to kolejna noc z rzędu... Poza tym moja dr powiedziała że przed beta będę czuła piersi i to będzie pierwszy objaw a ja żadnych objawów nie mam tylko ten ból brzucha straszny... Teraz mam spokój bo w dzień nie mam tych bóli...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

no dziewczyny ja juz po pobraniu krwwi.... teraz czekanie do 14 na wyniki....masakra....
nie wiem co myslec mam nadzieje ze sie udalo,ale nie jestem do konca o tym przekonana....
chyba kazda z nas tak ma co?
dajcie znac jak wasze dzisiejsze betowanie dziewczyny,trzymam kciuki zeby bety byly baaardzo wysokie:)

Hej, ja jadę dziś na betę, ale dopiero po 12 bo musiałam wrócić do pracy. Dziś u mnie 11 dpt, wczoraj robiłam test i nic nie wyszło [emoji22] ... no zobaczmy co będzie...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki zacisniete [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!!!!
Ja dziś znowu oczywiście pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał mocno!!! Ale po no spie przeszło. Teraz jak leżę i się nie ruszam to nic nie boli... Leż i ryczę bo czuję że jutro beta mnie załamie!!!

Nie myśl nawet w ten sposób! Beta bedzie piękna. [emoji3] Trzeba myśleć pozytywnie [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!!!!
Ja dziś znowu oczywiście pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał mocno!!! Ale po no spie przeszło. Teraz jak leżę i się nie ruszam to nic nie boli... Leż i ryczę bo czuję że jutro beta mnie załamie!!!

Kochana bedzie dobrze beta jutro będzie pozytywna [emoji110]

reklama
Trzymam mocno dziewczyny kciuki za dzisiejszy dzień :-) oby każda dostała dobre wieści :-)

U mnie dziewczyny dziś 6dpt. Wczoraj wieczorem rozbolało mnie podbrzusze,taki dziwny ból,takie niby rozpieranie, trochę podobny jak miesiaczkowy ale zdecydowanie mniej bolesny. Bolało dopoki nie zasnęlam a dziś rano już cisza. Jak myślicie może to być dobry objaw czy raczej zły? Dodam że dziś jest moj 21dc bo punkcję miałam robioną w 10dc a transfer był w 15dc.
U mnie dzis 7dpt i wlasnie od dzisiaj czuje ten sam bol niby na @ ale slabszy i jakiś taki inny, do tego plecy mnie bola i glowa. Bylam dzisiaj w aptece tacie wykupic leki i juz mialam na koncu jezyka poprosze test ciazowy ale powiedzialam sobie ze tym razem nie bede robic sikacza. W czwartek 9dpt ide na bete.

Do góry