reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak piszecie o badaniu zarodkow i nie daje mi to spokoju. U nas pierwsza ciąża zakończyła się z powodu wad genetycznych i naszego Synka. Wtedy mieliśmy badania, z których wynika, ze był to czysty przypadek i lekarz, który nas prowadzi nie kazał się nam martwić. To samo mówili lekarze w Anglii, którzy robili mam biopsję i zabieg. Mimo wszystko jednak strach jest. Myślicie, ze powinnam się martwić?
Nie sądzę, wyczerpalas juz limit złych wiadomości. Teraz juz może być tylko lepiej

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Dziękuję Słońce. Boję się bardzo usg prenatalnego, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze.
Wiesz....ja miałam pgs a też mam drobny stres przed jutrzejszym usg genetycznym. Przynajmniej w teorii istnieje możliwość, że zdrowe zarodki w czasie rozwoju również mogą splatac figla ale....w dupie z teorią, wiem i czuję zw moje dzieciaki są zdrowe. Myślę pozytywnie i daję im siłę do prawidłowego rozwoju

[emoji127] 28.10.2017

Kiedy podchodzisz do transferu?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie wiem, na razie wizyta monitorująca cykl 20.04 Nie wiem czy zalecają robienie przerwy po nieudanym czy nie jest ona konieczna. Muszę pogadać z lekarzem i zdecydować kiedy. Akurat idę do innego lekarza na ta wizytę,bo nie ma mojej doktor, to poznam jego opinie w tym temacie :)

Link do: ARTNewsletter a to dla dziewczyn, którym się transfer nie powiódł, w moim przypadku powinien być transfer próbny, wszystko trwało tak długo i tak boleśnie, a lekarz który mnie prowadzi od początku był w szoku z że mam macicę w tylozgieciu - wniosek, źle przeprowadzone insrminacje, źle przeprowadzony transfer, nie mam możliwości przejścia do innej kliniki, mam uwierzyć z że lekarz teraz się przyłoży skoro miał takie odkrycie, po ostatnim transferze był zmieszany, mówił że będzie ok, a ja wiem że zawalił, transfer powinien być lekki i szybki...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Emilka tak mi przykro, tylko pamiętaj, ze Ty nie jesteś tu niczemu winna. Moim zdaniem powinnaś porozmawiać z lekarzem i powiedzieć mu o swoich spostrzeżeniach. Może potraktuje Cię priorytetowo następnym razem. Nie rób mu awantury - tylko spokojnie porozmawiaj. Kochana uda sie, pamiętaj ze nie możemy sie poddawać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja jadę dziś na betę, ale dopiero po 12 bo musiałam wrócić do pracy. Dziś u mnie 11 dpt, wczoraj robiłam test i nic nie wyszło [emoji22] ... no zobaczmy co będzie...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

no dziewczyny ja juz po pobraniu krwwi.... teraz czekanie do 14 na wyniki....masakra....
nie wiem co myslec mam nadzieje ze sie udalo,ale nie jestem do konca o tym przekonana....
chyba kazda z nas tak ma co?
dajcie znac jak wasze dzisiejsze betowanie dziewczyny,trzymam kciuki zeby bety byly baaardzo wysokie:)

reklama
Do góry