reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak piszecie o badaniu zarodkow i nie daje mi to spokoju. U nas pierwsza ciąża zakończyła się z powodu wad genetycznych i naszego Synka. Wtedy mieliśmy badania, z których wynika, ze był to czysty przypadek i lekarz, który nas prowadzi nie kazał się nam martwić. To samo mówili lekarze w Anglii, którzy robili mam biopsję i zabieg. Mimo wszystko jednak strach jest. Myślicie, ze powinnam się martwić?
Nie sądzę, wyczerpalas juz limit złych wiadomości. Teraz juz może być tylko lepiej

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Dziękuję Słońce. Boję się bardzo usg prenatalnego, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze.
Wiesz....ja miałam pgs a też mam drobny stres przed jutrzejszym usg genetycznym. Przynajmniej w teorii istnieje możliwość, że zdrowe zarodki w czasie rozwoju również mogą splatac figla ale....w dupie z teorią, wiem i czuję zw moje dzieciaki są zdrowe. Myślę pozytywnie i daję im siłę do prawidłowego rozwoju

[emoji127] 28.10.2017

Kiedy podchodzisz do transferu?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie wiem, na razie wizyta monitorująca cykl 20.04 Nie wiem czy zalecają robienie przerwy po nieudanym czy nie jest ona konieczna. Muszę pogadać z lekarzem i zdecydować kiedy. Akurat idę do innego lekarza na ta wizytę,bo nie ma mojej doktor, to poznam jego opinie w tym temacie :)

Link do: ARTNewsletter a to dla dziewczyn, którym się transfer nie powiódł, w moim przypadku powinien być transfer próbny, wszystko trwało tak długo i tak boleśnie, a lekarz który mnie prowadzi od początku był w szoku z że mam macicę w tylozgieciu - wniosek, źle przeprowadzone insrminacje, źle przeprowadzony transfer, nie mam możliwości przejścia do innej kliniki, mam uwierzyć z że lekarz teraz się przyłoży skoro miał takie odkrycie, po ostatnim transferze był zmieszany, mówił że będzie ok, a ja wiem że zawalił, transfer powinien być lekki i szybki...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Emilka tak mi przykro, tylko pamiętaj, ze Ty nie jesteś tu niczemu winna. Moim zdaniem powinnaś porozmawiać z lekarzem i powiedzieć mu o swoich spostrzeżeniach. Może potraktuje Cię priorytetowo następnym razem. Nie rób mu awantury - tylko spokojnie porozmawiaj. Kochana uda sie, pamiętaj ze nie możemy sie poddawać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja jadę dziś na betę, ale dopiero po 12 bo musiałam wrócić do pracy. Dziś u mnie 11 dpt, wczoraj robiłam test i nic nie wyszło [emoji22] ... no zobaczmy co będzie...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

no dziewczyny ja juz po pobraniu krwwi.... teraz czekanie do 14 na wyniki....masakra....
nie wiem co myslec mam nadzieje ze sie udalo,ale nie jestem do konca o tym przekonana....
chyba kazda z nas tak ma co?
dajcie znac jak wasze dzisiejsze betowanie dziewczyny,trzymam kciuki zeby bety byly baaardzo wysokie:)

reklama
Do góry