reklama
kahaaa
Fanka BB :)
lolitka jak sie czujesz? przeszlo ci troche to przeziebienie?
jak reszta po swietach???:-)przejedzona??
jak reszta po swietach???:-)przejedzona??
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Lopop
Trzecie sie dopiero zaczelo... bede wiedziec w polowie maja....
Kahaa
czuje sie lepiej choc dzalej przeziebiona... do roboty nie poszlam....
Kahaa
uważaj na siebie i się kuruj a może soczek z żurawinek by pomógł?Lopop
Kahaa
kahaaa
lolitka, dobrze, ze ci troche lepiej. kuruj sie kuruj, bo teraz twoje zdrowie najwazneijsze.
reszta cos zniknela, sunsine odezwij sie, kiedy testujesz i jak twoj brzuchol?
bo natka to chyba przepadla bez wiesci juz na dobre...
reszta cos zniknela, sunsine odezwij sie, kiedy testujesz i jak twoj brzuchol?
bo natka to chyba przepadla bez wiesci juz na dobre...
lolitka200
Lopop
ni mam zurawinek jakos na razie i sie po prostu staramn grzac poduszka elekrytczna coby to chorobsko wygrzac
Kahaa
ano...
ni mam zurawinek jakos na razie i sie po prostu staramn grzac poduszka elekrytczna coby to chorobsko wygrzac
Kahaa
ano...
lolitka200
Basia
bedziemy 2 tygodnie away.... u mnie jeszcze 14 dni zostalo wyciszania i od 21 puregon
bedziemy 2 tygodnie away.... u mnie jeszcze 14 dni zostalo wyciszania i od 21 puregon
matylda1980
Witam
Dziewczyny jestem tu pierwszy raz i do końca nie wiem jak się tu poruszać.....ale też przygotowuję się do in vitro i chciałam pogadać..
Dziewczyny jestem tu pierwszy raz i do końca nie wiem jak się tu poruszać.....ale też przygotowuję się do in vitro i chciałam pogadać..
reklama
Witam,
Już bardzo długo jestem na BB a jakoś nie przyszło mi do głowy szukać takiego wątku.
Ja w 2008 roku miałam swoje pierwsze ICSI, którego wynikiem jest córeczka Weronika ur. 06.02.2009. W tym miesiącu chcemy znów jechać do Invicty w Gdańsku aby porozmawiać o drugim podejściu, aby Weronczka miała jakieś rodzeństwo :-) Mam nadzieję, że pozwolicie mi przyłączyć się do Waszego grona ;-)
Już bardzo długo jestem na BB a jakoś nie przyszło mi do głowy szukać takiego wątku.
Ja w 2008 roku miałam swoje pierwsze ICSI, którego wynikiem jest córeczka Weronika ur. 06.02.2009. W tym miesiącu chcemy znów jechać do Invicty w Gdańsku aby porozmawiać o drugim podejściu, aby Weronczka miała jakieś rodzeństwo :-) Mam nadzieję, że pozwolicie mi przyłączyć się do Waszego grona ;-)
Podziel się: