reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Link do: ARTNewsletter a to dla dziewczyn, którym się transfer nie powiódł, w moim przypadku powinien być transfer próbny, wszystko trwało tak długo i tak boleśnie, a lekarz który mnie prowadzi od początku był w szoku z że mam macicę w tylozgieciu - wniosek, źle przeprowadzone insrminacje, źle przeprowadzony transfer, nie mam możliwości przejścia do innej kliniki, mam uwierzyć z że lekarz teraz się przyłoży skoro miał takie odkrycie, po ostatnim transferze był zmieszany, mówił że będzie ok, a ja wiem że zawalił, transfer powinien być lekki i szybki...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej,ja też mam tylozgiecie macicy o czym lekarz wiedział doskonale bo wyszło już na pierwszym badaniu usg. Jestem zaskoczona,że tak to u Ciebie przebiegło,bo przecież tylozgiecie macicy to nie jakieś nieznane przypadki. Wiele kobiet tak ma. Według mnie tak jak piszesz, spatolil robotę :(
U mnie 2 transfery, 2 udany (29 tc). Oba bezbolesne, bez najmniejszych problemów.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zanim zaczęłam się leczyć w Fertimedica tez chodziłam do Invimedu ale mi totalnie nie odpowiadała ta klinika a już tym bardziej polecony doktor Wiec wszystko chyba zależy od tego jakie kto ma oczekiwania- oprócz wiadomej upragnionej ciąży :)
Też miałam pierwsze podejście w Invimed :) U Rokickiego,wizyty po 5 min, olal w ogóle moje problemy z tarczyca (Hashimoto), zrobił transfer przy tsh ok 3,wizyty po 5 min,nic nie wyjaśniał. Potem zmieniliśmy klinikę na Novum i zupełnie inny standard, dobra li mi długi protokół,więcej komórek,transfer dopiero jak tsh spadło (znalazłam super endokrynologa,tsh 0.5) i od razu się udało,a do tego mamy 4 mroziaki [emoji173][emoji173]ja jestem mega zadowolona, wyższy standard całego zaplecza medycznego,a cenowo wyszło nas taniej niż w invimed.
Polecam :)

Powiedziałam dzisj rodzinie nam nadzieję,że będzie wszystko Oki, że nie zapesze. Mdłości Coraz gorsze przed śniadaniem musiałam coś zjeść bo bym padła do śniadania z rodziną, a jak zjem coś na szybko to mi lepiej. A tak naprawdę to wszyscy się u mnie domyślali więc jak powiedziałam to była taka formalność oby teraz było wszytko Oki.
Na pewno będzie dobrze :)
Mi na mdłości pomagały...owsiane ciasteczka Sonko ;) wystarczył kawałek i przechodziło :)

Dzięki:) Tak naprawde to nie spodziewałam się, nie mam objawów, trochę mnie to martwi, ale może nie każda kobieta ma wyraźne objawy, ja może nie schizowałam ale stres mnie dopadł i się poryczałam w nocy, wtedy zdecydowałam że zrobie test nad ranem
Gratulacje tak po cichutku,ale beta to tylko formalnośc :)
I nic się nie przejmuj,ja nie miałam ani jednego objawu,ZERO,a pierwsza beta 140 :)
[emoji110][emoji110][emoji110]

Dziewczyn,Wesołych Świat [emoji235][emoji235][emoji214][emoji214]
A dziś, mokrego Dyngusa :)
Naprawdę już dawno chyba nie było na tym forum tyłu pozytywnych wiadomości [emoji128][emoji128][emoji128][emoji480][emoji480] mam nadzieję,że kolejne Świętego Wielkanocne każda z Was spędzi w powiększonym gronie :)

reklama
Tusiaczku mnie tez bardzo dzis boli brzuch:sad: moze za duzo zjadlam na te Swieta .jutro juz dam sobie spokoj.mam nadzieje ,ze bedzie lepiej bo od 3 godzin sie męczę

Mnie właśnie od dwóch dni tak pod wieczór zbiera taki typowo miesiączkowy ból i bóle w na dole w plecach, jak kładę się do łóżka trochę pomaga ale najlepiej czuje się jak położę się na brzuchu wtedy wszystko mija dopóki się nie odwrócę, wogole teraz moja najlepsza pozycja w której jestem w stanie zasnąć jest właśnie na brzuchu...Czytałam że póki nie ma widocznego brzucha to nie ma przeciwwskazań...Później też raczej nie ma tylko jest to nie wygodne.

Do góry