reklama
a koordynator Górtowska?U A. Rogoza nie wiem czy dobry lekarz ale konkretna rozmowa byla i konkretny plan kazal o wszystko pytac jak czegoś nie wiemy i dzwonic jak tylko cos bedzie nas nurtowac.
Tusiaczku mnie tez bardzo dzis boli brzuch moze za duzo zjadlam na te Swieta .jutro juz dam sobie spokoj.mam nadzieje ,ze bedzie lepiej bo od 3 godzin sie męczęI znowu wieczór i ten paskudny ból brzucha
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Hej,ja też mam tylozgiecie macicy o czym lekarz wiedział doskonale bo wyszło już na pierwszym badaniu usg. Jestem zaskoczona,że tak to u Ciebie przebiegło,bo przecież tylozgiecie macicy to nie jakieś nieznane przypadki. Wiele kobiet tak ma. Według mnie tak jak piszesz, spatolil robotęLink do: ARTNewsletter a to dla dziewczyn, którym się transfer nie powiódł, w moim przypadku powinien być transfer próbny, wszystko trwało tak długo i tak boleśnie, a lekarz który mnie prowadzi od początku był w szoku z że mam macicę w tylozgieciu - wniosek, źle przeprowadzone insrminacje, źle przeprowadzony transfer, nie mam możliwości przejścia do innej kliniki, mam uwierzyć z że lekarz teraz się przyłoży skoro miał takie odkrycie, po ostatnim transferze był zmieszany, mówił że będzie ok, a ja wiem że zawalił, transfer powinien być lekki i szybki...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 2 transfery, 2 udany (29 tc). Oba bezbolesne, bez najmniejszych problemów.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Też miałam pierwsze podejście w Invimed U Rokickiego,wizyty po 5 min, olal w ogóle moje problemy z tarczyca (Hashimoto), zrobił transfer przy tsh ok 3,wizyty po 5 min,nic nie wyjaśniał. Potem zmieniliśmy klinikę na Novum i zupełnie inny standard, dobra li mi długi protokół,więcej komórek,transfer dopiero jak tsh spadło (znalazłam super endokrynologa,tsh 0.5) i od razu się udało,a do tego mamy 4 mroziaki [emoji173][emoji173]ja jestem mega zadowolona, wyższy standard całego zaplecza medycznego,a cenowo wyszło nas taniej niż w invimed.Ja zanim zaczęłam się leczyć w Fertimedica tez chodziłam do Invimedu ale mi totalnie nie odpowiadała ta klinika a już tym bardziej polecony doktor Wiec wszystko chyba zależy od tego jakie kto ma oczekiwania- oprócz wiadomej upragnionej ciąży
Polecam
BeataWarszawa
Na pewno będzie dobrzePowiedziałam dzisj rodzinie nam nadzieję,że będzie wszystko Oki, że nie zapesze. Mdłości Coraz gorsze przed śniadaniem musiałam coś zjeść bo bym padła do śniadania z rodziną, a jak zjem coś na szybko to mi lepiej. A tak naprawdę to wszyscy się u mnie domyślali więc jak powiedziałam to była taka formalność oby teraz było wszytko Oki.
Mi na mdłości pomagały...owsiane ciasteczka Sonko wystarczył kawałek i przechodziło
BeataWarszawa
Gratulacje tak po cichutku,ale beta to tylko formalnoścDzięki Tak naprawde to nie spodziewałam się, nie mam objawów, trochę mnie to martwi, ale może nie każda kobieta ma wyraźne objawy, ja może nie schizowałam ale stres mnie dopadł i się poryczałam w nocy, wtedy zdecydowałam że zrobie test nad ranem
I nic się nie przejmuj,ja nie miałam ani jednego objawu,ZERO,a pierwsza beta 140
[emoji110][emoji110][emoji110]
BeataWarszawa
Dziewczyn,Wesołych Świat [emoji235][emoji235][emoji214][emoji214]
A dziś, mokrego Dyngusa
Naprawdę już dawno chyba nie było na tym forum tyłu pozytywnych wiadomości [emoji128][emoji128][emoji128][emoji480][emoji480] mam nadzieję,że kolejne Świętego Wielkanocne każda z Was spędzi w powiększonym gronie
A dziś, mokrego Dyngusa
Naprawdę już dawno chyba nie było na tym forum tyłu pozytywnych wiadomości [emoji128][emoji128][emoji128][emoji480][emoji480] mam nadzieję,że kolejne Świętego Wielkanocne każda z Was spędzi w powiększonym gronie
Emilianka6966
Podchodzę od razu, myślę że nie będzie przeciwskazan, ale muszę konkretnie z lekarzem porozmawiać..Ooo. Dobrze widzieć , że jestes. U nas podobnie. Smutno i jakoś się wierzyć nie chce.
Podchodzisz do transferu w maju czy robisz przerwę?
Buziaki
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
tusiaczzek1988
Tusiaczku mnie tez bardzo dzis boli brzuch moze za duzo zjadlam na te Swieta .jutro juz dam sobie spokoj.mam nadzieje ,ze bedzie lepiej bo od 3 godzin sie męczę
Mnie właśnie od dwóch dni tak pod wieczór zbiera taki typowo miesiączkowy ból i bóle w na dole w plecach, jak kładę się do łóżka trochę pomaga ale najlepiej czuje się jak położę się na brzuchu wtedy wszystko mija dopóki się nie odwrócę, wogole teraz moja najlepsza pozycja w której jestem w stanie zasnąć jest właśnie na brzuchu...Czytałam że póki nie ma widocznego brzucha to nie ma przeciwwskazań...Później też raczej nie ma tylko jest to nie wygodne.
Podziel się: