reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki, trochę się zresetowalam...nadal jest mi bardzo źle i boję się niepowodzenia kolejnego transferu; ( póki co czekam na @ ,nic jej nie zapowiada

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo. Dobrze widzieć , że jestes. U nas podobnie. Smutno i jakoś się wierzyć nie chce.
Podchodzisz do transferu w maju czy robisz przerwę?
Buziaki

reklama
Dziewczyny ja już po punkcji. Wczoraj bardzo złe zniosłam znieczulenie. Było mi cały dzień bardzo słabo i brzuch dołem tak mnie bolał ze nie mogłam i nadal mam problem ze zrobieniem siku. Ale wieści są dobre z 45 pęcherzyków wyłowili 37 jajeczek z czego 21 dojrzałych. [emoji3] zapłodniliśmy 6 a 15 zamroziliśmy. Teraz czekam do wtorku na info co i jak z moimi zarodkami. Nadal bardzo słabo sie czuje i boli mnie brzuch. Czy Wy tez tak złe zniosłyście znieczulenie i zabieg? Cały czas myśle o zarodkach na niczym nie mogę sie skupić. [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zaszalalas kochana trzymam kciuki za piekny rozwoj zarodeczkow :*

Ehh tylko skąd brać siły i pieniądze na kolejne próby

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Kochana- tez czasem mówię sobie ze już dość ze więcej nie dam rady ze to jest bez sensu
A potem przypominam sobie o moich dwóch Eskimosach i wiem ze muszę spróbować ze muszę zawalczyć o to największe marzenie bo bez niego moje życie nie będzie miało sensu
Daj sobie czas a potem do boju :* musi nam się w końcu udać :)

Ja 6 , zaplodnilo się 5 , dwie podane w drugiej dobie ( wczesne poronienie) a 2 dotrwaly do blastki. Nie ma reguły.
W pn transfer mrozaka.
Czytam Was ale musiałam się pozbierać. Do transferu podchodzę już bez entuzjazmu. Ostatni został odwołany bo nagle dzień po owulacji , w 16 dniu cyklu dostałam kolejny okres.
Bardzo się cieszę z pozytywnych wieści na forum. Troszkę bliźniąt nam obrodzilo [emoji38]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Kochana super ze jestes z nami znowu . Powidzenia niech tym razem wszystko pojdzie po twojej mysli :) i za 9 miesiecy bedziesz sie cieszyc dzidzia w ramionach :*

reklama
Do góry