reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki, trochę się zresetowalam...nadal jest mi bardzo źle i boję się niepowodzenia kolejnego transferu; ( póki co czekam na @ ,nic jej nie zapowiada

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo. Dobrze widzieć , że jestes. U nas podobnie. Smutno i jakoś się wierzyć nie chce.
Podchodzisz do transferu w maju czy robisz przerwę?
Buziaki

reklama
Dziewczyny ja już po punkcji. Wczoraj bardzo złe zniosłam znieczulenie. Było mi cały dzień bardzo słabo i brzuch dołem tak mnie bolał ze nie mogłam i nadal mam problem ze zrobieniem siku. Ale wieści są dobre z 45 pęcherzyków wyłowili 37 jajeczek z czego 21 dojrzałych. [emoji3] zapłodniliśmy 6 a 15 zamroziliśmy. Teraz czekam do wtorku na info co i jak z moimi zarodkami. Nadal bardzo słabo sie czuje i boli mnie brzuch. Czy Wy tez tak złe zniosłyście znieczulenie i zabieg? Cały czas myśle o zarodkach na niczym nie mogę sie skupić. [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zaszalalas kochana trzymam kciuki za piekny rozwoj zarodeczkow :*

Ehh tylko skąd brać siły i pieniądze na kolejne próby

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Kochana- tez czasem mówię sobie ze już dość ze więcej nie dam rady ze to jest bez sensu
A potem przypominam sobie o moich dwóch Eskimosach i wiem ze muszę spróbować ze muszę zawalczyć o to największe marzenie bo bez niego moje życie nie będzie miało sensu
Daj sobie czas a potem do boju :* musi nam się w końcu udać :)

Ja 6 , zaplodnilo się 5 , dwie podane w drugiej dobie ( wczesne poronienie) a 2 dotrwaly do blastki. Nie ma reguły.
W pn transfer mrozaka.
Czytam Was ale musiałam się pozbierać. Do transferu podchodzę już bez entuzjazmu. Ostatni został odwołany bo nagle dzień po owulacji , w 16 dniu cyklu dostałam kolejny okres.
Bardzo się cieszę z pozytywnych wieści na forum. Troszkę bliźniąt nam obrodzilo [emoji38]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Kochana super ze jestes z nami znowu . Powidzenia niech tym razem wszystko pojdzie po twojej mysli :) i za 9 miesiecy bedziesz sie cieszyc dzidzia w ramionach :*

reklama
Do góry