M@gda
Moderatorka
Nie lubi podgladania [emoji14]Hej, tak. Wszystko ok. Mała się wierciła jak szalona.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie lubi podgladania [emoji14]Hej, tak. Wszystko ok. Mała się wierciła jak szalona.
Oj kochana trudne dni przed nami, ja też mam takie mieszane uczucia, jeśc nie mogę, spać nie mogę, wszystko mi z rąk leci .Nie możesz jutro bety zrobić? Ja bym nie wytrzymała, bo dalszy stres mnie wykończy, ciekawe jaką betę miały dziewczyny 11 dpt jednej blastocysty? Czego oczekiwać?Ja też tak chodzę i rozmyślam. Raz jestem pełna wiary a za chwilkę myślę, że się nie udało. Chyba normalna całkiem jest taka nasza huśtawka nastrojów.
Też nie mam za bardzo objawów poza tym że wylałam już 3 poranne kawy do zlewu. Ale to może być tylko kwestia bałaganu w organizmie i stresu przed testowaniem.
Jestem dziś spokojna ale emocje są.
Fajnie, że będziesz miała betę bo już wiedzieć będziesz na pewno czy coś ruszyło a ja nie zależnie od testu będę musiała czekać do NiedzielI na kolejny test aby potwierdzić porażkę albo mam nadzieję świetne wieści. Ściskam mocno kciuki za jutro!
Zycze ci tego!! Nie ma jak w domu.Hej. Miałam właśnie drugie usg. Moje Skarby mają po 6 mm[emoji7][emoji7] Wszystko jest w porzadku. Tylko jajniki jeszcze trochę powiększone. A plamienie to może być oczyszczanie się po punkcji. Jutro może w końcu wyjdę [emoji38]
Łącze się w bólu, u mnie podobne odczucia i 10 dpt; (No hej dziewczyny dzisiaj zrobilam drugi test z sikania i nadal nic
Nie zalamuje sie jakos strasznie tym,ale to juz 9dpt i nic...
Jakos tak ogolnie czuje ze sie raczej nie udal
Nic kompletnie nie czuje oprocz tych pobolewan brzucha jak na miesiaczke....
Nie ma.sprawy. ja w pracy jestem od dzis, wiec jak ktoras ma chwile.to moze to zorganizować.M@gda (sorki ale nie wiem jak Cię oznaczyć) tak sobie pomyślałam że na drugim arkuszu kalendarza moglybyśmy wstawić linki do takich pomocnych stron.
Do kalkulatora itp. Co myślicie dziewczyny?
Byłoby wszystko w jednym miejscu.
3 ale tylko jedna każdego dniaHaha, ale jak to 3 kawy az?? U mnie rozlewanie wszystkiego to objaw ciazy! Bedzie dobrze
Annna spokojnie. Ja tez niewiele czulam i sie martwilam bardzo... ale poki co jest dobrze.No hej dziewczyny dzisiaj zrobilam drugi test z sikania i nadal nic
Nie zalamuje sie jakos strasznie tym,ale to juz 9dpt i nic...
Jakos tak ogolnie czuje ze sie raczej nie udal
Nic kompletnie nie czuje oprocz tych pobolewan brzucha jak na miesiaczke....
A ty mowisz ze nie masz zadnych objawow....Tak sobie siedze i mysle o nas wszystkich babeczki i dochodze do wniosku,ze my to teraz mamy przekichane z tymi hormonami Kazda z nas zdaje sobie z tego sprawe
moj maz wczoraj jezdzil ze mna godzine po miescie bo mi sie sernika zachcialo a jak juz znalezlismy taki jak mi odpowiadal i kupilismy cale1,5kg (bo przeciez mam taaaaka wielka ochote) to w domu zjadlam jeden cieniutki plasterek i ani grama wiecej. dzisiaj rano oczywiscie kazalam mezowi reszte wziac do pracy bo na sam widok sernika mnie mdlilo maz do mnie mowi,ze sama nie wiem czego chce(w zartach oczywiscie),ale ma swieta racje i moge sie zalozyc ze nie tylko ja tak mam napewno wiekszosc z was ma tak samoraz dobrze,spiewasz sobie pod nosem a zachwile ryczysz w poduszke?????