reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wszystkiego dobrego na dzisiaj! Ja obudziłam się trochę zdołowana, nie mam żadnych objawów, 10 dpt i nic konkretnego, jutro beta, chyba się wykończę jak będę czekać na wynik, tak bardzo się boję, nie robiłam dzisiaj testu bo pożera mnie stres...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też tak chodzę i rozmyślam. Raz jestem pełna wiary a za chwilkę myślę, że się nie udało. Chyba normalna całkiem jest taka nasza huśtawka nastrojów.
Też nie mam za bardzo objawów poza tym że wylałam już 3 poranne kawy do zlewu. Ale to może być tylko kwestia bałaganu w organizmie i stresu przed testowaniem.
Jestem dziś spokojna ale emocje są.
Fajnie, że będziesz miała betę bo już wiedzieć będziesz na pewno czy coś ruszyło a ja nie zależnie od testu będę musiała czekać do NiedzielI na kolejny test aby potwierdzić porażkę albo mam nadzieję świetne wieści. Ściskam mocno kciuki za jutro!

reklama
No hej dziewczyny dzisiaj zrobilam drugi test z sikania i nadal nic:(
Nie zalamuje sie jakos strasznie tym,ale to juz 9dpt i nic...
Jakos tak ogolnie czuje ze sie raczej nie udal:(
Nic kompletnie nie czuje oprocz tych pobolewan brzucha jak na miesiaczke....

M@gda (sorki ale nie wiem jak Cię oznaczyć) tak sobie pomyślałam że na drugim arkuszu kalendarza moglybyśmy wstawić linki do takich pomocnych stron.
Do kalkulatora itp. Co myślicie dziewczyny?
Byłoby wszystko w jednym miejscu.

No hej dziewczyny dzisiaj zrobilam drugi test z sikania i nadal nic:(
Nie zalamuje sie jakos strasznie tym,ale to juz 9dpt i nic...
Jakos tak ogolnie czuje ze sie raczej nie udal:(
Nic kompletnie nie czuje oprocz tych pobolewan brzucha jak na miesiaczke....
To i tak jeszcze wcześnie. Wielu dziewczynom pokazuje już słabe kreski ale nie które nic jeszcze nie mają.
Mam nadzieję że za 2-3 do zobaczysz druga kreche :)
Trzymaj się mocno.

To i tak jeszcze wcześnie. Wielu dziewczynom pokazuje już słabe kreski ale nie które nic jeszcze nie mają.
Mam nadzieję że za 2-3 do zobaczysz druga kreche :)
Trzymaj się mocno.
dziekuje kochana. nie wiem jak bedzie ale dzisiaj jestem bardzo spokojna,nawet myslac o porazce nie wpadam w czarna rozpacz...
zreszta Tobie rowniez zycze szczesliwych testow:)
zreszta nam wszystkim:)

Tak sobie siedze i mysle o nas wszystkich babeczki i dochodze do wniosku,ze my to teraz mamy przekichane z tymi hormonami:) Kazda z nas zdaje sobie z tego sprawe:)
moj maz wczoraj jezdzil ze mna godzine po miescie bo mi sie sernika zachcialo a jak juz znalezlismy taki jak mi odpowiadal i kupilismy cale1,5kg (bo przeciez mam taaaaka wielka ochote) to w domu zjadlam jeden cieniutki plasterek i ani grama wiecej:p. dzisiaj rano oczywiscie kazalam mezowi reszte wziac do pracy bo na sam widok sernika mnie mdlilo:) maz do mnie mowi,ze sama nie wiem czego chce(w zartach oczywiscie),ale ma swieta racje:);) i moge sie zalozyc ze nie tylko ja tak mam:) napewno wiekszosc z was ma tak samo:)raz dobrze,spiewasz sobie pod nosem a zachwile ryczysz w poduszke?????

reklama
Dziewczyny mam problem może ktoś tak miał z was w nocy lub rano jak wstaje w dzień nie,jak idę siusiu później bardzo boli mnie pęcherz i w środku wszystko piecze jak bym miała zapalenie pęcherza

Do góry