reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najważniejszy w tym wszystkim jest spokój na każdym etapie i wiara w powodzenie, bo ona daje niepowtarzalną siłę do walki;) ja już się wyciszylam, dzisiaj popije trochę melisy, może kolejna noc będzie spokojniejsza, w środę zrobię test to będzie 9 dpt i w piątek beta

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam caly czas kciukasy [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ogółem staram się tylko paracetamol jeść ale lekarze też w ramach jakiegoś silnego bólu pozwalają na pyralginę, podobno też nie jest jakaś mega szkodliwa, wiadomo najlepiej nie barć nic ale jak już trzeba to na pewno nic z ibupromem...
ja mam straszne bole glowy przy stymulacji nie do opanowania, czasami az mi sie chce wymiotowac.

Przy criotransferze jak to powinno się liczyć ostatnia miesiączka zaczęła mi się 13.03. czyli do dziś to będzie 4t1d czy jeszcze dolicza się +3 bo zarodek był 3dniowy? Orientuje się któraś?

Mi wychodzi, ze dzis masz 4t0d jesli liczysz od miesiaczki, bo pierwszy dzien liczysz jako 0, nastepny dzien bylby 1wszym (zakonczonym dniem) itd. Ale przy criotransferze lepiej liczyc od data transferu + 3 dni bo 3dniowy, + 14dni

Czyli licząc według tego co piszesz to jest 4t4d czy dzień transferu się nie wlicza tylko kolejny bo dzień transferu też liczy się jako dzień 0. Transfer miałam 28.04. Teraz dobrze policzyłam?

reklama
Do góry