Weź ty mnie nawet nie denerwuj takim gadaniem !!!!Właśnie tego się boję strasznie bo wiem że był u nas taki przypadek dlatego chyba oszaleje do tego USG
Masz zakaz tak mówić!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź ty mnie nawet nie denerwuj takim gadaniem !!!!Właśnie tego się boję strasznie bo wiem że był u nas taki przypadek dlatego chyba oszaleje do tego USG
Trzymam caly czas kciukasy [emoji110] [emoji110] [emoji110]Najważniejszy w tym wszystkim jest spokój na każdym etapie i wiara w powodzenie, bo ona daje niepowtarzalną siłę do walki ja już się wyciszylam, dzisiaj popije trochę melisy, może kolejna noc będzie spokojniejsza, w środę zrobię test to będzie 9 dpt i w piątek beta
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam straszne bole glowy przy stymulacji nie do opanowania, czasami az mi sie chce wymiotowac.Ja ogółem staram się tylko paracetamol jeść ale lekarze też w ramach jakiegoś silnego bólu pozwalają na pyralginę, podobno też nie jest jakaś mega szkodliwa, wiadomo najlepiej nie barć nic ale jak już trzeba to na pewno nic z ibupromem...
Ja się nie zastanawiałam siedzę wdomu od punkcji do świąt.Hej dziewczyny mam pytanko czy po transferze brałyście L4 z kliniki czy od lekarza rodzinnego?
Przy criotransferze lepiej liczyc od data transferu + 3 dni bo 3dniowy, + 14dniPrzy criotransferze jak to powinno się liczyć ostatnia miesiączka zaczęła mi się 13.03. czyli do dziś to będzie 4t1d czy jeszcze dolicza się +3 bo zarodek był 3dniowy? Orientuje się któraś?
Mi wychodzi, ze dzis masz 4t0d jesli liczysz od miesiaczki, bo pierwszy dzien liczysz jako 0, nastepny dzien bylby 1wszym (zakonczonym dniem) itd. Ale przy criotransferze lepiej liczyc od data transferu + 3 dni bo 3dniowy, + 14dni
W klinice dostalam w dniu punkcji i dalej na 2 tygodnie.Piszecie o L4, a czy na punkcje i po punkcji dostalyscie z kliniki L4? musze jakos urlop zaplanowac, a juz na ten rok malo mi zostalo i nie wiem czy na punkcje i transfer bede musiala brac wolne, czy klinika da?
Miałam tak samo. Czekam treaz na wiadomość czy te dwa które zostaly dotrwaja do mrożenia. Powodzenia [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Kochane dziewczeta z 6 zaplodnionych zostslo nam 3 zarodki i jutro transfer trzymajcie kciuki mocno
Ja jestem po crio i mi lekarze licza od 1 dnia ostatniej miesiaczki i nic nie doliczajaPrzy criotransferze jak to powinno się liczyć ostatnia miesiączka zaczęła mi się 13.03. czyli do dziś to będzie 4t1d czy jeszcze dolicza się +3 bo zarodek był 3dniowy? Orientuje się któraś?