reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
Już jutro, będę trzymać kciuki tym razem musi się udaćOjej to jutro razem transferujemy tylko ze ja crio [emoji4] trzymam kciuki[emoji110] ile kropek przytulasz?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Mi takie wylatuje biało żółtawe jakby!!!Ja mam teraz cały czas tak mega wilgotno na dole...no i ta lutinus faktycznie wypływa z jakimiś takimi upławami przezroczystymi przypominającymi wodę.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Wiecie czego się boję, że jajo będzie puste bo z 6 zarodków podano mi dwa 3 dniowe. I 4 które + w piątek dobie jeden był pusty i tak mi to zostało w głowie
Moja pierwsza naturalna ciąża właśnie taka była macica pięknie rosła jajo też wszystko książkowo tylko niestety puste
Emilianka6966
Najważniejszy w tym wszystkim jest spokój na każdym etapie i wiara w powodzenie, bo ona daje niepowtarzalną siłę do walki ja już się wyciszylam, dzisiaj popije trochę melisy, może kolejna noc będzie spokojniejsza, w środę zrobię test to będzie 9 dpt i w piątek beta
Roksii89
Właśnie tego się boję strasznie bo wiem że był u nas taki przypadek dlatego chyba oszaleje do tego USGMoja pierwsza naturalna ciąża właśnie taka była macica pięknie rosła jajo też wszystko książkowo tylko niestety puste
tusiaczzek1988
Właśnie tego się boję strasznie bo wiem że był u nas taki przypadek dlatego chyba oszaleje do tego USG
Roksii przywołuję Cię do porządku!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPOKÓJ SPOKÓJ SPOKÓJ!!!!!!!!!!
Wszystko będzie dobrze
reklama
Roksii89
Heheh Oki już Cię słucham :-*Roksii przywołuję Cię do porządku!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPOKÓJ SPOKÓJ SPOKÓJ!!!!!!!!!!
Wszystko będzie dobrze
Podziel się: