reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja ogółem staram się tylko paracetamol jeść ale lekarze też w ramach jakiegoś silnego bólu pozwalają na pyralginę, podobno też nie jest jakaś mega szkodliwa, wiadomo najlepiej nie barć nic ale jak już trzeba to na pewno nic z ibupromem...
Jeśli nie jest potrzebna tak bardzo tabelka przeciwbólowe to lepiej nie brać nic tak mi moja doktor mówiła. Ja np jestem lokomanka jak mnie zaczyna boleć głowa biorę silne leki, a to prawie codziennie teraz też mnie jak boli mówię sobie nie mogę bo fasolki i pomaga widocznie przed ciąża też nie musiałam brać

reklama
Piszecie o L4, a czy na punkcje i po punkcji dostalyscie z kliniki L4? musze jakos urlop zaplanowac, a juz na ten rok malo mi zostalo i nie wiem czy na punkcje i transfer bede musiala brac wolne, czy klinika da?

Ja nie wiem po jaką cholere się pcham do ginekologa jak to na bank za wcześnie ale jak wiecie nie potrafię siedzieć na dupie wiaodmo już po teście, dobra musze usiąść na dupie i czekać do 19 kwietnia
Roksi , tylko bys pecherzyki zobaczyla, wiec jak chcesz.
Ja bylam w 22dpt po transferze blastek. W poprzedniej ciazy mialam w 23dpt serduszko. A tym razem dwa pecherzyki. No i wczoraj poczytalam neta i sie nakrecilam. 13 mm i brak zarodka i cialka zoltego, to nie wrozy dobrze. I teraz mam wielkiego stresa. Jeszcze jest wczesnie, jeszcze jest duza szansa, ze ruszy, ale panika i strach sa. Jutro juz powinny byc serduszka, a przynajmniej zarodki. Tylko do jutra jeszcze tyyyyyyyyyylllleee czasu. Najchetniej poszlabym spac i obudzila sie jutro.

Dziewczyny beta 10,87. Juz sama nie wiem co myslec. Moze jestem jakims wyjatkiem z niska beta??? Czy ktoras miala taka sytuacje. Z kalkulatora wynika ze wzrost bety e normie, ale czemu taka niska ;(
Powodzenia wszystkim

Dobr3 jakbys sie skonsultowala z lekarzem. Nic jeszcze nie bedzie widac, ale on mial stycznosc z tysiacami ciaz, wiec cos ci moze powiedziec. Moze zadzwon do kliniki w ktorej mialas ivf i popros lekarza żeby oddzwonil. Oni i tak chca wiedziec czy sie udalo czy nie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwonilam do kliniki, kazali powtorzyc w srode , wykonczy mnie to czekanie, ale wazne ze znow tli sie nadzieja ;)

Trochę niska ta Twoja beta ale może tak jak pisze Roksii późna implantacja była, pamiętaj nadzieja umiera ostatnia, wierzę w to że będzie dobrze i trzymam kciuki, powtórz betę za dwa dni będziesz widziała co się dzieję.

reklama
Do góry