reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie Dziewczyny, chciałam Was zapytać jak wyglada przygotowanie do transferu mrożonego zarodka- w którym dniu cyklu powinnam pójść na wizytę , czy bralyscie jakieś leki przed lub po i od którego dnia,czy robilyscie jakieś dodatkowe badania?A czy jest możliwość żeby zarodek nie przetrwał odmrażania i co wtedy się dzieje ( mamy 2 mrozaki)

Witajcie Dziewczyny, chciałam Was zapytać jak wyglada przygotowanie do transferu mrożonego zarodka- w którym dniu cyklu powinnam pójść na wizytę , czy bralyscie jakieś leki przed lub po i od którego dnia,czy robilyscie jakieś dodatkowe badania?A czy jest możliwość żeby zarodek nie przetrwał odmrażania i co wtedy się dzieje ( mamy 2 mrozaki)
Witaj ja od 2dc bralam estrofem 3x1. Wizyta 13dc i od 14dc estrofem3x1, encorton 1x1, duphostan 3x1 i crinone. Transfer jutro 19dc [emoji4] tez pytałam sie lekarza o to odmrazanie i powiedzial ze rzadko sie to zdaza

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

no widzisz a mi przed punkcja nikt nie powiedzial z kliniki nic na ten temat:(

Powiem Ci tak mam taką znajomą która tez dłuższy czas starała się o dziecko tylko naturalnie, zawsze co ja widziałam to z ibupromem w ręku raz jej nawet delikatnie powiedziałam żeby sobie lepiej pyralgine wzięła niż to dziadostwo bo to bardzo wpływa na płodność właśnie ten ibuprofen ale ona machnęła ręką i jadła go dalej, w ciążę zaszła i nawet nie wiem czy dalej go nie je...

Właśnie dzwonili z kliniki ze żaden zarodek z pozostawionych nie osiągnął stadium blastocysty i że nic się nie udało zamrozić!!! Jest tylko ten który jest we mnie!!! I też nie wiem jak się rozwija!!! Ale wierzę w niego bardzo!!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz tylko pozytywne myślenie, musi być dobrze;) I leż ile wlezie, ja za szybko zaczęłam kicać bo nie usiedze na miejscu, a teraz stres...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj ja od 2dc bralam estrofem 3x1. Wizyta 13dc i od 14dc estrofem3x1, encorton 1x1, duphostan 3x1 i crinone. Transfer jutro 19dc [emoji4] tez pytałam sie lekarza o to odmrazanie i powiedzial ze rzadko sie to zdaza

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie a mi doktor kazała zapisać się tylko 14dnia cyklu na monitoring cyklu. Bez leków żadnych :( jak zapytałam o leki to wspomniała tylko o ewentualnie delikatnym wspomaganiu lekiem już po transferze i ze podobno tak jest, jak sie podchodzi na naturalnym cyklu. Nie wiem czy to jej ignorancja ze żadnych leków mam nie brać teraz? Zastanawiam się tez czy robić przerwę po tym nieudanym teraz transferze swiezaka czy od razu jechać z eskimosem?

W środę mam możliwość iść do mojego ginekologa który mam nadzieję,jak będzie ok będzie prowadził mi ciążę! będzie to 16dpt jest sens iść będzie coś widać?

reklama
Dziewczyny beta 10,87. Juz sama nie wiem co myslec. Moze jestem jakims wyjatkiem z niska beta??? Czy ktoras miala taka sytuacje. Z kalkulatora wynika ze wzrost bety e normie, ale czemu taka niska ;(
Powodzenia wszystkim

Do góry