Roksii89
Fanka BB :)
Będzie chciał u mamusi najlepiejTeraz to zostaje tylko modlitwa i wiara w to że będzie chciał ze mną zostać!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie chciał u mamusi najlepiejTeraz to zostaje tylko modlitwa i wiara w to że będzie chciał ze mną zostać!
Witaj ja od 2dc bralam estrofem 3x1. Wizyta 13dc i od 14dc estrofem3x1, encorton 1x1, duphostan 3x1 i crinone. Transfer jutro 19dc [emoji4] tez pytałam sie lekarza o to odmrazanie i powiedzial ze rzadko sie to zdazaWitajcie Dziewczyny, chciałam Was zapytać jak wyglada przygotowanie do transferu mrożonego zarodka- w którym dniu cyklu powinnam pójść na wizytę , czy bralyscie jakieś leki przed lub po i od którego dnia,czy robilyscie jakieś dodatkowe badania?A czy jest możliwość żeby zarodek nie przetrwał odmrażania i co wtedy się dzieje ( mamy 2 mrozaki)
no widzisz a mi przed punkcja nikt nie powiedzial z kliniki nic na ten tematZ tego co słyszałam od lekarza i od farmaceuty ibuprofen może blokować implantacje zarodka podczas starań o dzieciątko.
Ja brałam z klinikiHej dziewczyny mam pytanko czy po transferze brałyście L4 z kliniki czy od lekarza rodzinnego?
no widzisz a mi przed punkcja nikt nie powiedzial z kliniki nic na ten temat
Teraz tylko pozytywne myślenie, musi być dobrze I leż ile wlezie, ja za szybko zaczęłam kicać bo nie usiedze na miejscu, a teraz stres...Właśnie dzwonili z kliniki ze żaden zarodek z pozostawionych nie osiągnął stadium blastocysty i że nic się nie udało zamrozić!!! Jest tylko ten który jest we mnie!!! I też nie wiem jak się rozwija!!! Ale wierzę w niego bardzo!!!
No właśnie a mi doktor kazała zapisać się tylko 14dnia cyklu na monitoring cyklu. Bez leków żadnych jak zapytałam o leki to wspomniała tylko o ewentualnie delikatnym wspomaganiu lekiem już po transferze i ze podobno tak jest, jak sie podchodzi na naturalnym cyklu. Nie wiem czy to jej ignorancja ze żadnych leków mam nie brać teraz? Zastanawiam się tez czy robić przerwę po tym nieudanym teraz transferze swiezaka czy od razu jechać z eskimosem?Witaj ja od 2dc bralam estrofem 3x1. Wizyta 13dc i od 14dc estrofem3x1, encorton 1x1, duphostan 3x1 i crinone. Transfer jutro 19dc [emoji4] tez pytałam sie lekarza o to odmrazanie i powiedzial ze rzadko sie to zdaza
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom