reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Rano jak wypłynął lutinus to cała wydzielina zabarwiona razem jak się to połączyło to taki ciemny pomarańczowy pod brązowy...
Aaaaa jednak jest tescik, więc juz mogę gratulować mamusi bliźniaków super alr się cieszę mega :-*
Druga kreska piękna to dzisiaj 10 dpt, czy który, wiedziałam, że Ci się uda mamuśka

reklama
Aaaaa jednak jest tescik, więc juz mogę gratulować mamusi bliźniaków super alr się cieszę mega :-*
Druga kreska piękna to dzisiaj 10 dpt, czy który, wiedziałam, że Ci się uda mamuśka

Roksii89 wiesz dlaczego zrobiłam ten test bo jak wczoraj zobaczyłam to plamienie to wiedziałam już na 100% że jest coś na rzeczy, nigdy ale to prze-nigdy dopóki zazywałam jakiś progesteron nie krwawienie dopiero kilka dni po odlozeniu progesteronu dostawałam okres a tu takie dawki i plamienie....Dlatego rano już wiedziałam że test wyjdzie pozytywny....

reklama
Do góry