to prawie jak ja.ja mam jutro usg .to bedzie 6 t i 3 dniJeszcze tylko 5 dni i idę na usg to będzie końcówka 7 tygodnia Nie moge się doczekac
reklama
ciężko wytrzymac,to prawda...Ja mam usg pierwsze 19 kwietnia i to będzie 5 t 2 d. Chyba za wcześnie na serducha ale zobaczę Już moje fasolki na usg, tak mi kazała przyjechać doktor do kliniki. Nie wiem jak ja wytrzymam do tego 19 hehe
Super, Super, super[emoji8] [emoji7] [emoji7]Rano jak wypłynął lutinus to cała wydzielina zabarwiona razem jak się to połączyło to taki ciemny pomarańczowy pod brązowy...
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Cudownie !!! Matko jak się cieszę [emoji16][emoji16][emoji16]nastrajasz Mnie pozytywnie Kochana [emoji8]teraz musisz wierzyć ze będzie dobrze !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem tak coś zadziałało ale wszystko razem połączone dało pozytywny skutek.
Czyli w moim przypadku szczepienia w Łodzi, dwa wlewy z intralipidu,wlew z atozibanu i sterydy...
Spokojniejsza będę jak będę widziała że beta dobrze przyrasta i zobaczę serduszko lub serduszka na USG.
Ropuszka666
Powiem tak coś zadziałało ale wszystko razem połączone dało pozytywny skutek.
Czyli w moim przypadku szczepienia w Łodzi, dwa wlewy z intralipidu,wlew z atozibanu i sterydy...
Spokojniejsza będę jak będę widziała że beta dobrze przyrasta i zobaczę serduszko lub serduszka na USG.
Spokojna to już teraz nigdy nie będziesz w pozytywnym znaczeniu [emoji6] najważniejsze ze coś ruszyło a sama wiesz że po tych przejściach to już światło w tunelu . Ja trzymam mocno kciuki i wierze ze będzie dobrze [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
Hej dziewczynki, ja dzisiaj zakupy zaliczyłam żeby głowę oderwać od myślenia, kupiłam buty na płaskim haha, zwykle szpile do pracy, ale myślę petspektywicznie i teraz stawiam na wygodę zakupiłam test facelle z rosmana i teraz francol będzie kusił,dzisiaj 5 dpt, może w środę? Na samą myśl gęsią skórkę mam na rękach
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Gratuluje :* beta to teraz tylko formalnoscRano jak wypłynął lutinus to cała wydzielina zabarwiona razem jak się to połączyło to taki ciemny pomarańczowy pod brązowy...
reklama
tusiaczzek1988
Dziewczyny piszecie że beta to tylko formalność a to wczorajsze plamienie myślicie nie zaszkodziło???
To co to mogło być?
To co to mogło być?
Podziel się: