reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam usg pierwsze 19 kwietnia i to będzie 5 t 2 d. Chyba za wcześnie na serducha ale zobaczę Już moje fasolki na usg, tak mi kazała przyjechać doktor do kliniki. Nie wiem jak ja wytrzymam do tego 19 hehe

Cudownie !!! Matko jak się cieszę [emoji16][emoji16][emoji16]nastrajasz Mnie pozytywnie Kochana [emoji8]teraz musisz wierzyć ze będzie dobrze !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem tak coś zadziałało ale wszystko razem połączone dało pozytywny skutek.
Czyli w moim przypadku szczepienia w Łodzi, dwa wlewy z intralipidu,wlew z atozibanu i sterydy...
Spokojniejsza będę jak będę widziała że beta dobrze przyrasta i zobaczę serduszko lub serduszka na USG.

Powiem tak coś zadziałało ale wszystko razem połączone dało pozytywny skutek.
Czyli w moim przypadku szczepienia w Łodzi, dwa wlewy z intralipidu,wlew z atozibanu i sterydy...
Spokojniejsza będę jak będę widziała że beta dobrze przyrasta i zobaczę serduszko lub serduszka na USG.

Spokojna to już teraz nigdy nie będziesz w pozytywnym znaczeniu [emoji6] najważniejsze ze coś ruszyło a sama wiesz że po tych przejściach to już światło w tunelu . Ja trzymam mocno kciuki i wierze ze będzie dobrze [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki, ja dzisiaj zakupy zaliczyłam żeby głowę oderwać od myślenia, kupiłam buty na płaskim haha, zwykle szpile do pracy, ale myślę petspektywicznie i teraz stawiam na wygodę;) zakupiłam test facelle z rosmana i teraz francol będzie kusił,dzisiaj 5 dpt, może w środę? Na samą myśl gęsią skórkę mam na rękach

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny troche tu nie zagladalam bo mam sajgon w pracy.
Bylam na usg, jajniki sa ok, wiec po świętach przystepuje do criotransferu :)
Narazie biore estrofem. Mozna pić alkohol? bo dzis mi sie szykuje impreza o niewkem czy moge ;)

reklama
Do góry