reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Ja również życzę wam dziewczynki trzymam kciuki :-*@Żanka1410 udanej punkcji, dużo jajek Ci życzę, oby wszystkie ładnie się zapłodniły.
@Ilona 88 @anett96 samych dobrych wieści po usg.
tusiaczzek1988
Dziewczyny ile mogę wziąć tak najwięcej nospy mogę wziąć sobie po 1 tabletce tej nospy max co 5,6godzin boję się skurczy - leżę od wczoraj...Tylko do ubikacji wychodzę i to też jak tak bardzo już muszę. Boję się że stracę maluszki...
ja bralam dwie dziennieDziewczyny ile mogę wziąć tak najwięcej nospy mogę wziąć sobie po 1 tabletce tej nospy max co 5,6godzin boję się skurczy - leżę od wczoraj...Tylko do ubikacji wychodzę i to też jak tak bardzo już muszę. Boję się że stracę maluszki...
mozesz 3 dziennie.a jak plamienia?ustapily?Dziewczyny ile mogę wziąć tak najwięcej nospy mogę wziąć sobie po 1 tabletce tej nospy max co 5,6godzin boję się skurczy - leżę od wczoraj...Tylko do ubikacji wychodzę i to też jak tak bardzo już muszę. Boję się że stracę maluszki...
tusiaczzek1988
tusiaczzek1988
Jestem roztrzęsiona....Z porannego moczu...
Roksii89
Ja tak miałam wczoraj będzie Oki, a dzisiaj cisza i się martwię ale pewnie później znowu się pojawią bóle, bo muszę jechać na zakupy świątecznedzis mak bóle jak na okres.plecy ,brzuch .wszystko mi sie przelewa w srodku.nie fajne uczucie.
reklama
Roksii89
Co 6 godzin to raczej ok, ja brałam 3 razy dziennieDziewczyny ile mogę wziąć tak najwięcej nospy mogę wziąć sobie po 1 tabletce tej nospy max co 5,6godzin boję się skurczy - leżę od wczoraj...Tylko do ubikacji wychodzę i to też jak tak bardzo już muszę. Boję się że stracę maluszki...
Podziel się: