M@gda
Moderatorka
25 nmol/l = 7.8 n/ml nie wiem w których jednostkach liczycie.
Prawidłowe dla I trymestru 35-141 nmol/l = 11-44.3 ng/ml
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
25 nmol/l = 7.8 n/ml nie wiem w których jednostkach liczycie.
Tia... I to co w misce jest bleeee, a to co pancia ma w rekach jest na pewno lepsze. I jeszcze liczenie łyżek/widelcy - na ile kota oszukujesz.Hahaha! Najlepszy jest ten, który dzwoni dzwonkiem tego drugiego . Dobrze, ze moj kot tego nie potrafi bo by cały dzień dzwonił
Dołączam się do tych życzeń - powodzenia Dziewczyny :*@Żanka1410 udanej punkcji, dużo jajek Ci życzę, oby wszystkie ładnie się zapłodniły.
@Ilona 88 @anett96 samych dobrych wieści po punkcji.
wpisz.dziekujeI nie wpisałaś się Wpiszę cię do kalendarza.
Dużo nas jest i dobrze jakby każda się wpisywała. Link do: Kalendarz
@Żanka1410 udanej punkcji, dużo jajek Ci życzę, oby wszystkie ładnie się zapłodniły.
@Ilona 88 @anett96 samych dobrych wieści po usg.
i ja życze wszystkim laskom powodzenia!Dołączam się do tych życzeń - powodzenia Dziewczyny :*
Spokojnie, usniesz sobie a dr zrobi wszystko tak jak trzeba. Głowa do góry[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziekuje bardzo boje sie co mnie czeka, ale przejde wszystko aby bylo dobrze