reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jak tera z u Ciebie nie plamisz już? i jak się czujesz? Czy ja dobrze pamiętam teraz na weekend masz usg
od dwoch dni dopiero spokòj z plamieniem.czuje sie dobrze tylko plecy mi dokuczaja ale daje rade:) tak.dobrze pamietasz.w niedziele mam usg i czegos wiecej sie dowiem.mam nadzieje,ze wszystko jest w porzadku

Spokojnie!!!
Ja byłam dziś u lekarza w klinice po wczorajszym komentarzu do moich wyników progesteronu. Tłumaczył mi, że po syntetycznych lekach nie ma tak wysokiego progesteronu we krwi, bo przecież część wkładamy dowcipnie, dodatkowo nie cały syntetyczny progesteron wychodzi w krwi.
Nic mi nie zmienił. Powiedział też, że moja beta 70 jest obiecująca, ale najważniejsza będzie ta z wtorku.
A jaki miałaś? Przepraszam, ale nie doczytałam...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Beta 0,1
Nie udało się niestety...
Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Te 2 tygodnie dały mi psychicznie w kość strasznie...
Mrozaków nie mam i 15 tys na kolejne podejście też nie.
Mamy syna więc mamy się komu poświęcić, a może zdarzy się naturalny cud? Kto wie?
Powodzenia kochane i samych pozytywny bet życzę od teraz!!!
Kurczę. Życzę Ci tego naturalnego cudu Kochana.
PTeż się o rodzeństwo staramy. Ciężko się czeka...
A jak cud się nie zdarzy to może za jakiś czas sytuacja finansowa się polepszy.
A jak synus będzie jednakiem to też będzie super i rodzice będą mieli więcej czasu dla niego i dla siebie.
Ściskam mocno.

reklama
Do góry