reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pojadę w następnym tygodniu, mąż będzie miał wolne, nie chce nosić grubasa, u wet trzeba go przytrzymać, sama sobie nie poradzę; (

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mówię, że dziś.
Ja też wolę z mężem jeździć do weta, bo np jedyną możliwością, żeby jednej z kocić zrobić zastrzyk to jak zwisa mężowi z pleców wczepiona w niego pazurami ( ma taka specjalną baaardzo stara i zniszczoną kurtkę specjalnie na wizyty u weta) :D

ja p

ja przy pierwszym podejciu po gonapepthylu mialam straszne bole glowy lykalam co popadnie od ibuprofenu po ketonal itp. Nikt mi nie powiedzial w klinice ze nie wolno ibupromu... moze dlatego mialam tak malo jajeczek i kiepskie jakosciowo:( dobrze wiedziec na przyszlosc
Ja wczoraj miałam pierwszy zastrzyk. Ogólnie cierpię na migreny - zaczęłam gonapeptyl dopiero wczoraj więc jeszcze nie maiałam ;) ale jak pytałam lekarza czy mogę zażywać moje leki przeciwbólowe (tryptany) to powiedział, że do transferu tak. To w takim razie myślisz, że ibuprom Ci zaszkodził?

reklama
Niestety życie jest okrutne, po południu koło 14:00 poczułam takie skurcze co jakiś czas chwytały i puszczały, wzięłam nospe, poszlam za jakiś czas do ubikacji patrzę a na wkładce różowo...Zaraz łzy w oczach co tu robić ledwo po wizycie byłam u mojej pani doktor, ale nie badała mnie...Więc trzy wdechy i dzwonię do niej kazała leżeć, i zwiększyła dawkę progesteronu od razu proszę wziąć, a jak miesiączka się rozkręci odstawić leki i oznaczyć mimo wszystko w poniedziałek betę...
O Boże :(. Trzymam mocno za Was kciuki!

Do góry