bardzo dobrze.teraz odpoczywaj i staraj sie nie denerwowacNarazie tak na różowo krwawie, odstawiłam acard i Wit E bo one mogą wzmagać krwawienie...zobaczymy, musiałam też wziąć relanium żeby uspokoić się trochę...
reklama
M@gda
Moderatorka
Nie mówię, że dziś.Pojadę w następnym tygodniu, mąż będzie miał wolne, nie chce nosić grubasa, u wet trzeba go przytrzymać, sama sobie nie poradzę; (
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też wolę z mężem jeździć do weta, bo np jedyną możliwością, żeby jednej z kocić zrobić zastrzyk to jak zwisa mężowi z pleców wczepiona w niego pazurami ( ma taka specjalną baaardzo stara i zniszczoną kurtkę specjalnie na wizyty u weta)
M@gda
Moderatorka
Ale tak krwawić krwawić? Może tylko plamisz...Chyba już nie muszę właśnie zaczęłam krwawić - to chyba znowu koniec
Niemożliwe no!!!!!
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Ale tak krwawić krwawić? Może tylko plamisz...
Niemożliwe no!!!!!
Jak poszłam za pierwszym razem do ubikacji to pół wkładki było różowe, teraz leżę to są tylko plamki, mam taki ciężki brzuch...
leż caly czas .plamienie powinno przejsc.a ile bierzesz progesteronu?moze warto by bylo zwiekszyc dawke.moze masz niedobór.dzwonilas do lekarza?Jak poszłam za pierwszym razem do ubikacji to pół wkładki było różowe, teraz leżę to są tylko plamki, mam taki ciężki brzuch...
G
gość 5
Gość
Ja wczoraj miałam pierwszy zastrzyk. Ogólnie cierpię na migreny - zaczęłam gonapeptyl dopiero wczoraj więc jeszcze nie maiałam ale jak pytałam lekarza czy mogę zażywać moje leki przeciwbólowe (tryptany) to powiedział, że do transferu tak. To w takim razie myślisz, że ibuprom Ci zaszkodził?ja p
ja przy pierwszym podejciu po gonapepthylu mialam straszne bole glowy lykalam co popadnie od ibuprofenu po ketonal itp. Nikt mi nie powiedzial w klinice ze nie wolno ibupromu... moze dlatego mialam tak malo jajeczek i kiepskie jakosciowo dobrze wiedziec na przyszlosc
G
gość 5
Gość
Witaj kropku . Rośnij zdrowo! :*Kontrolne usg wyszło mega pozytywnie
Przedstawiam wam mojego Kropka :*<3
G
gość 5
Gość
Ja brałam na obniżenie prolaktyny. Teraz zaczynam stymulację i już nie biorę. Zapytałam o to lekarza a on się chwilę zawachał i powiedział, żeby nie brać.hm...Ja już po jestem!!! Zostań kochanie z mamusią!!!
A mam takie pytanie czy któraś z was brała diostinex!?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
G
gość 5
Gość
O Boże . Trzymam mocno za Was kciuki!Niestety życie jest okrutne, po południu koło 14:00 poczułam takie skurcze co jakiś czas chwytały i puszczały, wzięłam nospe, poszlam za jakiś czas do ubikacji patrzę a na wkładce różowo...Zaraz łzy w oczach co tu robić ledwo po wizycie byłam u mojej pani doktor, ale nie badała mnie...Więc trzy wdechy i dzwonię do niej kazała leżeć, i zwiększyła dawkę progesteronu od razu proszę wziąć, a jak miesiączka się rozkręci odstawić leki i oznaczyć mimo wszystko w poniedziałek betę...
Podziel się: